19 / 04 / 2024

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.



Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başlayan şube, geniş menüsü, kaliteli dekorasyonu ve deneyimli personeliyle etseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.


Cüneyt Asan, açılışta yaptığı konuşmada “Günaydın olarak Türkiye genelinde 43 şubemizde yılda toplam 4 milyon misafir ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra Karadeniz'in başkenti olarak anılan Samsun'da da aynı heyecan ve istekle misafirlerimizi ağırlamaya, her geçen gün markamıza yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Yarım asırdır "et bizim işimiz" sloganı ile hizmet verdiklerini belirten Cüneyt Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın'ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti.


Asan: “Türk kültürü ve Türk yemekleri tüm dünya ülkeleri tarafından büyük beğeni topluyor. Yurtdışından Türkiye'ye gelip, bizim restoranlarımıza uğrayan herkes kendi ülkesine de etlerimizi götürmek istiyor. Bu yüzden artık yurtdışında daha yaygın hizmet vermemizin vakti geldi. Bu konuda gerekli altyapı hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Bir yandan uygun lokasyon arayışlarımızı sürdürüyoruz. Çok geçmeden lezzetimiz dünyada da konuşulur olacak.” diye konuştu.


Hürses




Geri Dön