24 / 04 / 2024

Günaydın Group'tan turizme yatırım!

Günaydın Group'tan turizme yatırım!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, İzmir 'in stratejik bir konumda olduğunu ve ekonomisinin farklı alanlarda geliştiğini söyledi.



Günaydın, kent turizminin de bu gelişimden olumlu etkilendiğini belirterek, "Kısa süre önce hizmete açılan yeni fuar alanı, farklı sektörleri buluşturan ihtisas fuarları, kongreler ve sağlık turizmindeki gelişmeler ışığında turizmin 12 aya çıkacağını öngörüyoruz" diye konuştu. 



Günaydın, "Yapımı devam eden Îzmir-İstanbul otoyoluyla birlikte şehir dışı yatırımlar artacak. 

Kente yapılacak yeni yatırımlarla birlikte turizm taşımacılığı da büyüyecek. Biz de bu gelişmeyi dikkate alarak Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali'nde turizm taşımacılığı hizmeti veren yeni bir yatırım yaptık. Gelecek talebe göre VIP araçları da devreye alacağız" diye konuştu. 




Yüksek potansiyel 

İzmir'in, parlayan bir yıldız olduğunu belirten Günaydın, "5 yıl içinde kongre, fuar turizmi, sağlık turizmi ve otel yatırımları daha da artacak. Turizm yaz aylarıyla sınırlı. Yeni yatırımlarla 12 aya çıkması söz konusu, izmir'in havaalanı güzel, kente yapılan birçok dış hat seferi var. Biz de grup olarak turizmdeki bu potansiyeli gördük. Turizm taşımacılığı çok yönlü bir konu ve süreklilik esasına dayanıyor. Bu alandaki yatnımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön