26 / 04 / 2024

Günaydın Konakları Tuzla satılık daire!

Günaydın Konakları Tuzla satılık daire!

Firma: Hak Yapı

Proje: Günaydın Konakları

Günaydın Konakları Tuzla satılık daire fiyatları bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. 102 adet dairenin yer aldığı Hak Yapı Tuzla Günaydın Konakları projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...



17 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan  Günaydın Konakları  projesi İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Günaydın Konakları Tuzla satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


4 bloktan meydana gelen Günaydın Konakları projesinde 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks tipinde konut alternatifleri tasarlandı.


Satışların devam ettiği Günaydın Konakları projesi toplamda 102 adet daireden meydana geliyor. Günaydın Konakları Tuzla satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Günaydın Konakları projesinde oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, kamelyalar ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. Günaydın Konakları Tuzla satılık daire fiyatları bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Hak Yapı tarafından inşa edilen Günaydın Konakları projesinde yer alan 2+1 daireler 95-118 metrekare, 3+1 daireler 118-138 metrekare, 3+2 dubleks daireler 215 metrekare ve 4+2 daireler 235 metrekare büyüklüğe sahip.


Günaydın Konakları Tuzla ne zaman teslim sorusuna hemen cevabı veriliyor. Günaydın Konakları Tuzla satış ofisi ile 444 1 620 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Günaydın Konakları Tuzla nerede?

Günaydın Konakları Tuzla adres: Aydınlı mah. Gürpınar cad. Tuzla / İSTANBUL


Hak Yapı Günaydın Konakları iletişim:

Telefon: 444 1 620

Web Adresi: www.hakyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön