20 / 04 / 2024

1 Coastal City ne zaman teslim edilecek

1 Coastal City ne zaman teslim edilecek

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı, bu kez 1CoastalCity için 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla devam ediyor.

Özyurtlar 1 Coastal City Evleri!

Özyurtlar 1 Coastal City Evleri fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daire alanları 58 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.

Özyurtlar 1 Coastal City'de yüzde 20 peşinatla!

1 Coastal City Projesi, İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar'da hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor..

Büyükçekmece 1 Coastal City'de teslimler yıl sonunda!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 1 Coastal City Evleri!

Özyurtlar 1 Coastal City Evleri fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daire alanları 58 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City'de 36 aya varan vadelerde!

Özyurtlar inşaat'ın hayata geçirdiği projelerde, konut taksitleri bin 90 liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat, en son satışa sunduğu iki projesi Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City'de sıfır faiz kampanyası başlattı.

Özyurtlar'dan sıfır faiz kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ve 1 Coastal V-/City projelerinde sıfır faiz kampanyasına başladı. Nlogo İstanbul'dan ev alanlar 36 boyunca hiç bir faiz ödemeyecek. 1 Coastal City'den daire alanlarsa 24 ay boyunca sıfır faizle ev sahibi olabilecek...

1 Coastal City'de 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dairelerin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan 1 Coastal City Evleri, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Lüks ve kalitenin adresi 1Coastal City!

Özyurtlar İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen 1 Coastal City projesi, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece-Gürpınar bölgesinde inşa ediliyor. Projede konutların başlangıç fiyatı 269 bin TL olarak belirlendi...

1 Coastal City Konutları

1 Coastal City Konutları projesinde firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 47 bin metrekare toplam alana sahip olan projede 208 adet daire ve 27 adet ticari birim bulunuyor...

Büyükçekmece 1 Coastal City Evleri

Büyükçekmece 1 Coastal City Evleri projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Projede aylık taksitler 1,890 TL'den başlangıç gösteriyor...

1 Coastal City ne zaman teslim edilecek Haberi

1 Coastal City ne zaman teslim edilecek

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markalı projeleriyle tanınan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity'i yatırımcısına teslim etmeye hazırlanıyor. 31 Mart itibarıyla teslimlerin başlayacağı 1CoastalCity'de, heyecanlı günler yaşanıyor.  


Country yaşam tarzının hakim olduğu projede standartlar üst seviyede tutulurken, pek çok dairenin deniz manzaralı olması da dikkat çekiyor. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içine kadar taşıyan 1CoastalCity, İstanbul’da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor. 


Üç blok üzerine kurulan 1CoastalCity toplam 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daireler yer alıyor.  1+1 dairelerin fiyatları 240 bin liradan alıcı bulurken 4+1 daireler ise 1 milyon 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin gözdelerinden penthouse daireler ise 2...