19 / 04 / 2024

15. Ulusal Mimarlık Ödüllerini kimler aldı

15. Ulusal Mimarlık Ödüllerini kimler aldı

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 15 milyon TL bedelle Murat    Tecer tarafından açıldı.

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile İmren Şahin tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Dilruba Yaralı, Furkan Zorba ve Tuğrul Özgür Özden tarafından kuruldu.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Miteli Mimarlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Miteli Mimarlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sevam Kamer Tataryan tarafından kuruldu.

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Samet Erduan ve İlhan İnan ortaklığında kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Kaygun Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaygun Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Kaygun tarafından Kartal’da 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

15. Ulusal Mimarlık Ödüllerini kimler aldı Haberi

15. Ulusal Mimarlık Ödüllerini kimler aldı

Mimarlar Odası'nın (TMMOB) her iki yılda bir düzenlediği ve bu yıl 15. dönemi gerçekleştirilen Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri geçen pazartesi akşamı Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında verilen ödüllerde, Cengiz Bektaş'ın "Mimar Sinan Büyük Ödülü", Maruf Önal'ın "Anma Programı", İnci Aslanoğlu ve İhsan Bilgin'in "Mimarlığa Katkı Dalı Başarı Ödülü" aldı. 


Sergi 21 Mayıs'a kadar Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ziyarete açık olacak. İstanbul'da ise 27 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında Mimarlar Odası İstanbul BK Şubesi Sergi Salonu'nda izlenebilir. Sergi Eskişehir, Konya, Adana, Kayseri, İzmir ve Samsun'u da gezecek. Gecede ödüller şu şekilde dağıtıldı: 


KAZANANLAR: 

-YAPI: Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampusu, Kocasinan-Kayseri / Emre Arolat ? YAPI: Taç Sev Yeni Kampus, Tarsus-Mersin / Kerem Erginoğlu, Hasan...