24 / 04 / 2024

1960 istanbul mimarisi

1960 istanbul mimarisi

Fransız yapımı belgeselde 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı hakkında pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. İşte 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı...

1960'lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı!

Fransız yapımı belgeselde 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı hakkında pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. İşte 1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı...

1960 yılında Florya Tesisleri'ni İstanbul Belediyesi devir alacakmış!

1960 yılında Turizm Bankası tarafından kurulan Florya Tesisleri'ni İstanbul Belediyesi devir alacakmış. Halkın istifadesine sunulacak olan tesislerin devri, faiziyle birlikte otuz milyon liraya mal olacakmış .

1960 yılında İstanbul'da telefon fabrikası kurulacakmış!

1960 yılında İstanbul'da telefon fabrikası kurulması kararlaştırılmış. Fabrika inşaatı Topkapı dışında, münasip bir arsada inşa edilecekmiş. Fabrika faaliyete geçince ürettiği ilk telefonları telefon idaresine verecekmiş.

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Tanca Kids, perakende iç mimarisi kategorisinde Avrupa'dan ödül almaya hak kazandı!

Tanca Kids, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Londra ’da düzenlenen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” yarışmasında perakende iç mimarisi dalında ödül aldı...

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Trump Cadde'ye perakende mimarisi kategorisinde ödül verildi!

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'ta perakende mimarisi kategorisinde ödül aldı. Trump Cadde, Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında hayata geçiriliyor.

1960 istanbul mimarisi Haberi

1960 istanbul mimarisi
1960lı yıllarda İstanbul mimarisi ve kent yaşamı nasıldı? Fransız yapımı belgeselde o yıllardaki İstanbul'a ait pek çok bilgiye ulaşmak mümkün.
Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.