19 / 04 / 2024

20 yılda inşa edilen yüzen ev

20 yılda inşa edilen yüzen ev

Wayne Adams (66) ve Catherine King (59) ‘’Freedom Cove’’ adını verdikleri bu evi 1992 yılında yapmaya başlamışlar. Bu devasa yüzen ev sanat galerisi, stüdyo, dans alanı ve 5 adet sera barındırıyor.

Konut krizinin ortasındaki Kanada'nın 2030'a kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekiyor!

Konut krizi ile boğuşan Kanada'da yabancı alıcıların emlak piyasasına katılma yasağını iki yıl daha uzatıldı. Ülkenin krizden çıkabilmesi için 2030 yılına kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekli...

Türkiye 20 yılda ne kadar faiz ödedi? Toplanan vergilerin ne kadarı faize gitti? 

Türkiye'nin 2003-2023 yılları arasında toplam 10 yılda ödediği faiz tutarı 563 milyar dolar oldu. Peki vergilerin ne kadarı faize gitti?

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

TOKİ bir yılda 569 bin konut inşa edecek! 2028’e kadar bu sayı 2 milyonu aşacak! 

TOKİ, yakın gelecekteki üç önemli proje için çalışmalarını sürdürüyor. 2001'den bu yana 1.2 milyon kişiyi konut sahibi yapan TOKİ, bir yılda 569 bin konut inşa edecek. 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Böylesi 20 yılda bir olur! Enflasyon rakamlarında tarihe geçtik

2023 yılına girmemiz ve asgari ücrete gelen zamlardan sonra bir türlü doğrulamayan ''enflasyon'' ile beraber alım gücü daha da düşmeye başladı. Tüketici fiyatları ocak ayında yüzde 6.65 oranında arttı ve son 20 yılın en yüksek ocak ayı enflasyonu olarak tarihe geçti.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

TOKİ 20 yılda 1 milyon 300 bin konut üretti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 100. Yıl Millet Bahçesi Temel Atma Töreni’nde "Son 20 yılda dünyada eşi benzeri yok TOKİ'mizle 1 milyon 300 bin konut ürettik." dedi.

20 yılda inşa edilen yüzen ev Haberi

20 yılda inşa edilen yüzen ev

Wayne Adams (66) ve Catherine King  (59) ‘’Freedom Cove’’ adını verdikleri bu evi 1992 yılında yapmaya başlamışlar. 



Bu devasa yüzen ev sanat galerisi, stüdyo, dans alanı ve 5 adet sera barındırıyor.



Kendi kendini idare edebilen karadan bağımsız, yüzen bir ev...