26 / 04 / 2024

2014 mipim fuarına katılan türk firmaları

2014 mipim fuarına katılan türk firmaları

MIPIM fuarının onur konuğu üç ülkesinden biri olan Türkiye, Cannes'da gövde gösterisi yaptı. 20 Seda kuruluşun yer aldığı fuarda Türk gayrimenkul projelerine yabancı yatırımcıların ilgisi büyük oldu...

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Ege Seramik yeni ürünleriyle 38. Yapı Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik 21-25 Nisan tarihleri arasında 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı’na katıldı. Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olarak gösterilen Yapı Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Filli Boya Yapı Fuarı'na iki stantla katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren Filli Boya, Yapı Fuarı’na iki stantla katılacak. Fuarda tasarım ve mimari bakış açısıyla hazırlanan boya ve ısı yalıtım ürünleri ayrı ayrı sergilenecek.Fuarda kişiye özel renk anlayışı sunulacak.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

2014 mipim fuarına katılan türk firmaları Haberi

2014 mipim fuarına katılan türk firmaları

MIPIM fuarının onur konuğu üç ülkesinden biri olan Türkiye, Cannes'da gövde gösterisi yaptı. 20 Seda kuruluşun yer aldığı fuarda Türk gayrimenkul projelerine yabancı yatırımcıların ilgisi büyük oldu.



Fransa'nın Cannes kentindeki uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'in Rusya ve Brezilya'yla birlikte onur konuğu olan Türkiye, adeta gövde gösterisi yaptı. 25'incisi düzenlenen fuara Türkiye'den 20 kuruluş katıldı. Türk gayrimenkul projelerinin tanıtıldığı stantlara yabancı yatırımcıların ilgisi dikkat çekti. Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren katılımcılar, sektörün dünya çapında başarılarını artırması için önemli mesajlar verdi. Türkiye'deki gayrimenkul potansiyelinin tanıtılması için hükümet, STK'lar ve özel sektörün birlikte hareket etmesinin altını çizen sektör oyuncuları, "Türkiye'de inşaat sektörü takipçi değil öncü konumda ancak tanıtım noktasında eksiklerimiz var. Hükümetin de desteğiyle bu tip fuarlarda ön plana çıkıp, ülkemizdeki potansiyeli anlatabiliriz" dedi. Diğer...