20 / 04 / 2024

2016 ofis kira artışı

2016 ofis kira artışı

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Üçüncü Çeyrek Raporu yayınlandı. 2016 üçüncü çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölge, MİA'da yer alan Levent oldu.

İstanbul'da ofis stoku geçen yıl 8 milyon metrekareyi aştı, kira bedelleri metrekare başına 1.100 TL oldu!

İstanbul'daki ofis stokunun 2023 yılında 8 milyon metrekareyi aşarken, kira artışları şirket sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Merkezi iş alanlarında ofis kiraları metrekare başına 1.100 TL'ye kadar yükseldi. 

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

İstanbul’da premium ofis kiraları metrekare başına 55 dolara yükseldi! 

Premium Ofis Kira Takibi 2022 Raporu, 2022 yılında birinci sınıf ofis kiralarının küresel çapta yüzde 4,8 yükseldiğini ortaya koydu. İstanbul’da premium ofis kiraları etrekare başına 55 dolara yükseldi! 

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, stanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parselde yer alan Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporunu yayınladı...

Ofis kira bedelleri ve ticari ofislerin boş kalma oranları TBMM'de!

2002-2019 yılları arasındaki ticari ofis kira bedelleri ve ticari ofislerin boş kalma oranları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da ofis kira değeri yüzde 0.43 azaldı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.43 azaldı. 

2017'de ofis kiraları en çok İzmir'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. 2017 genel değerlendirmesinde ise en güçlü fiyat artış trendi İzmir'de yaşandı.  

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

İstanbul'da ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. REIDIN Ofis Kira Endeksi'ne göre 2017 ikinci çeyrekte İstanbul ofis kiraları arttı.

2016 ofis kira artışı Haberi

2016 ofis kira artışı

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Üçüncü Çeyrek Raporu yayınlandı. MİA'da yer alan bilgilere göre 2016 üçüncü çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölge Levent oldu.

İSTANBUL OFİS PAZARI GENEL BAKIŞ 2016 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK


Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı. Rapor Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ofis pazarında yaşanan değişimleri ve Propin’in gelecek dönemler için öngörülerini kapsıyor. 


İstanbul Ofis Pazarı,  2016 üçüncü çeyrek dönemini sakin geçirdi

Propin hazırladığı raporda, İstanbul Ofis Pazarı’nda, 2016 üçüncü çeyreğin, artan rekabetçi pazar koşullarıyla birlikte, mal sahiplerinin ticari koşullarda daha esnek yaklaşım içine girdiği bir dönem olduğunu açıkladı. Bu esnek yaklaşımın bir süre daha...