25 / 04 / 2024

3. havalimanı bölgesinde arsa fiyatları

3. havalimanı bölgesinde arsa fiyatları

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı. Projelerle değer kazanan ilk mevki ise Tavakadın olarak açıklandı. Mevcut durum itibari ile de ilk arsa fiyatlarında artış yaşanan nokta Tavakadın oldu.

DASK deprem bölgesinde 8 milyar TL tazminat ödedi! Toplam koruma rakamı da 117 milyar TL'ye yükseltildi! 

Deprem bölgesinde bugüne kadar 8 milyar Türk Lirası tutarında tazminat ödemesi yapıldı. Ancak bunun 3 milyar TL'si hala çekilmedi. DASK'tan konu ile ilgili açıklama yapıldı. 

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. Havalimanı bölgesinde kot 60 metreye düşürüldü!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, dün CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında bazı açıklamalar yaptı. 

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

İstanbul’da yapımı devam eden yeni havalimanının açılışına aylar kala ciddi bir konut ihtiyacı ortaya çıkarken, bölgede konut projeleri yürüten inşaat firmaları havayolu çalışanları ile IFTE fuarında buluşacaklar. 

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul ziyaretinde 3. havalimanı ile ilgili, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi...

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

Büyükelçiler 3. havalimanına hayran kaldı!

4 Avrupa ülkesinin büyükelçisi İstabul 3. havalimanı inşaatını adım adım gezdi. Büyükelçiler havalimanına hayran kaldı...

3. havalimanı bölgesinde arsa fiyatları Haberi

3. havalimanı bölgesinde arsa fiyatları

İstanbul da şuanda Sabiha Gökçen  ve Atatürk olmak üzere iki hava limanı bulunuyor. Şimdiler de ise 3. hava limanı projesinden bahsediliyor. Aslında proje uzun zamandır gündemdeydi. Sadece hava limanı projesinin değil, üçüncü köprü planlamalarının da İstanbul’a büyük katkıları olur iken bölgelerinde ki arsalarında değerlerinin artmasını sağladı.


 Proje Ne Zaman Biter

Havalimanı projesinin köprü ile aynı anda bitmesi hedefleniyor. Yaklaşık 3 bin 500 hektarlık alana yapılacak ve 6 pisten oluşacak. Ayrıca yapılan açıklamalarda havalimanı ile köprünün bağlantılı olması da belirtiliyor. Proje alanı çevresinde otel, alışveriş merkezi gibi alanlarında yer alacağı söylendi Bu alanların da olmasıyla alan hektarında artış yaşanacaktır. Özellikle bölgede arsası olan kişiler ve normal şartlarda değerlenmesi zor olan bu yerlerin havalimanı projesi ile değer katlaması sevinçle karşılandı.


Buraya yakın konutların iş...