29 / 03 / 2024

3. havalimanı inşaası

3. havalimanı inşaası

3. havalimanı ile ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü dile getiren Yıldırım, Dünyanın en büyük havalimanlarından bir tanesi olacak. Çalışmalar sürüyor. İlk etabın tamamlanması 42 ay sürecek dedi...

Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı projeleri birlikte başlayacak!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul'da 2 projeyi anda başlatacak. Kanal İstanbul projesinin çalışmalarından çıkacak hafriyatı, 3. havalimanı alanında dolgu malzemesi olarak kullanacak.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

3. havalimanı Türk insanının özgüvenini yükseltecek!

Sabah Gazetesi'nden Meltem Fıratlı ve Sonat Bahar, 3. havalimanı inşaatına giderek, Havalimanının inşaasını ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu ile röportaj gerçekleştirdi...

Büyükelçiler 3. havalimanına hayran kaldı!

4 Avrupa ülkesinin büyükelçisi İstabul 3. havalimanı inşaatını adım adım gezdi. Büyükelçiler havalimanına hayran kaldı...

3. havalimanı inşaası Haberi

3. havalimanı inşaası

3. havalimanı ile ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü dile getiren Yıldırım, "Dünyanın en büyük havalimanlarından bir tanesi olacak. Çalışmalar sürüyor. Bu arazi bilindiği gibi kömür çıkarılan bir arazi. Dolayısıyla arazide çok ciddi bir örselenme var. Dağlar, çukurlar oluşmuş. Sadece iş makinelerini girip yapacağı iş değil, özel makineler sipariş verildi bu yüzden. Bütün bu işler bittikten sonra çalışmalar bitecek. Bu çalışmalar da işin daha hızlı yapılması içindir. Yoksa çalışmalar fiilen başladı. Bizler bu konuda zaman kaybına meydan vermemek için her türlü katkıyı sağlıyoruz. İlk etabın tamamlanması 42 ay sürecek" dedi. 


Türkiye...