25 / 04 / 2024

3. havalimanı ne zaman açılacak

3. havalimanı ne zaman açılacak

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul 3. havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

3. havalimanı 29 Ekim'de açılamayacak iddiası yalan!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Bazı çevreler '3. Havalimanını 29 Ekim'de açamayacaklar' iddiasıyla milletimizin moralini bozma gayretindedir." açıklamasında bulundu...

Atatürk Havalimanı Yeni Havalimanı'na 30 Ekim'de taşınacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim'de açılacak. Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla Atatürk Havalimanı'da taşınacak. Taşınma işlemlerine 30 Ekim'de başlanacak.

Atatürk Havalimanı'nın Yeni Havalimanı'na taşınması 45 saat sürecek!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatını gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Taşınma süreci 30 Ekim 2018 Salı günü saat 03.00’da başlayacak. 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 23.59’da tamamlanacaktır ve toplam 45 saat sürecektir" dedi...

Türkiye kalkınma yolunda dev projelere imza attı!

15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine rağmen Türk ekonomisi 2 yılda hızla toparlanarak dünyaya gücünü gösterdi.  İşte o dev projeler...

Arnavutköy metro ve mega projelerle yeni İstanbul olacak!

İBB Başkanı Uysal, ilçenin ulaşım sorununun 3 ayrı metro hattı ve yeni otobüslerle çözüleceğini söyledi...

3. havalimanının ilk etapta 90 milyon yolcu kapasitesi olacak!

İftar programında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanı ile ilgili, "İlk etapta 90 milyon yolcu kapasiteli olacak yılda. 2023, 150 milyon, buraya çıkacağız." dedi...

3. havalimanına ilk uçak 22 Haziran'da inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul üçüncü havalimanına 22 Haziran'da ilk kez TC-TUR uçağıyla inecek...

3. havalimanının ilk misafiri Cumhurbaşkanı'nı taşıyan uçak olacak!

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanında sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak olan dev projenin ilk misafiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak...

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 89'u tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Gerek Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğine (IATA) gerek Uluslararası Sivil Havacılık Örgütüne (ICAO) biz, 29 Ekim 2018'de açacağımıza yönelik bildirimlerde bulunduk." dedi.

3. havalimanı ile dünyada ilklerin arasına giriyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3. havalimanının ilk etabını, inşallah 29 Ekim'de hizmete alıyoruz. Yılda 90 milyon insanın taşınacağı 3.havalimanıyla dünyada ilklerin arasına giriyoruz." dedi...

3. havalimanının yüzde 85'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Projede herhangi bir darboğaz söz konusu değil. Proje öngördüğümüz zamanda tamamlanacak" diye açıklama yaptı.

3. havalimanının ilk konuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018'e yetiştirilmesine ilişkin herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3. havalimanının ne kadara mal olduğu belli oldu!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul 3. havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanı "Vay be" dedirtecek!

3. havalimanı için dünyaya ‘Vay be! Türkler yaptı’ dedirtmeyi başaracaklarını dile getiren İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, “2023’te yolcu sayısı açısından 100’ler kulübüne gireriz. Yani, yıllık 100 milyon yolcuyu yakalarız” dedi. 

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

İşte 3. Havalimanı'yla ilgili tüm merak edilenler!

Cumhuriyetin 100. yılına 5 kala açılacak olan İstanbul’un üçüncü havalimanı rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İşte 3. Havalimanı'yla ilgili tüm merak edilenler...

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

Çuhadaroğlu, 3. havalimanı ihalesi kazanamadı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama 3. havalimanının tümüne ilişkin, bu tüm büyüklük içinde açılan yaklaşık 87 bin 230 metrekarelik yaklaşık ilk etap ihalesine 1 Nisan 2016 tarihinde teklif verilmişti. Verilen teklif olumsuz sonuçlandı.

3. havalimanı ne zaman açılacak Haberi

3. havalimanı ne zaman açılacak

3. havalimanının son durumunu İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO'su Kadri Samsunlu anlattı. Kadri Samsunlu şunları söyledi;

Bugüne kadar 7.5 milyar Euro harcanan 3. Havalimanına 2.5 milyar Euro daha harcanacağını dile getiren Samsunlu, "Şu ana kadarki yatırım gerçekleşmesi 7.5 milyar Euro'yu buldu. Pistlerin yanında birer yedek pistimiz var. Yedeklerin ikisi de asıl pistler ile bire bir aynı. 3'üncü pistimiz 29 Ekim'deki açılıştan 16 ay sonra devreye girecek. 3'üncü pist dahil yatırımın kalan bölümüne 2.5 milyar Euro harcanacak" dedi.

Sputniknews'te yer alan habere göre taşınma işlemlerinin ne zaman tamamlanacağına da açıklayan Samsunlu, "Atatürk Havalimanı'ndan buraya 45 saat süreceği öngörülen taşınma işlemi 2 ay kaydırıldı ve 29-31 Aralık'ta büyük taşınma gerçekleşecek" dedi.

"29 Ekim 2018'deki açılışımız ‘sembolik' değil, gerçek olacak" diyen Samsunlu, açılış...