19 / 04 / 2024

3. havalimanı projesi

3. havalimanı projesi

Mersin Erdemli'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi, 3. havalimanı gibi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti...

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

3. havalimanı ile Türkiye tarihe geçecek!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazının yüzde 85'i tamamlandı. Dev havalimanı ile Türkiye'nin adı tarihlere altın harflerle yazılacak...

Havalimanı şehirleri geliyor!

Uzun bir süre yaşam merkezi rolü üstlenen bir önceki nesil meydanlar yerlerini ‘City Airport-Havalimanı Şehri’ olarak farklı konseptlere bırakıyor

3. havalimanının ‘yer’ine yatırım teşviki!

Havayolu ile yük veya yolcu taşımacılığına yönelik büyük ölçekli yatırımlar, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla teşvik kapsamına alındığı açıklandı.

3. Havalimanı ilkleriyle Avrupa’ya fark atacak!

Türkiye’nin ilk enerji merkezinin kurulacağı 3. havalimanı, ‘ilk’lerle Avrupa’ya fark atacak. Üçüncü havalimanı projesi  rekabeti kızıştıracak.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı örnek gösteriliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  İngiltere'de Londra'nın Belediye Başkanı Heathrow Gatwick havalimanı artık sıkışıyor diyor. Yeni havalimanı yapmak istiyor. 3. Havalimanını örnek gösteriyor" dedi.

3. Havalimanı projesi ezber bozacak!

10.25 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) inşaatının yarısına gelindi.İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, "Güçlü Türkiye hedefine ancak böyle mega projelerle ulaşabiliriz." dedi.

3. havalimanı, İstanbul'u dünya lideri yapacak!

İngiliz The Economist dergisi 3. Havalimanı'nın da açılmasıyla İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.

İstanbul’un yeni havalimanının inşaatı hızla ilerliyor!

Dünyanın en büyük havalimanlarından defalarca daha büyük olacak İstanbul’un yeni havalimanı inşaatı hızla ilerliyor. Hızlı tren ve metro bağlantısı olacak havalimanının toplamda 5 kuzey-güney ve 1 adet doğu-batı yönlü pisti olacak.

3. Havalimanı Şubat 2018'e yetiştirilecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, 3. havalimanının yüzde 25’nin tamamlandığını ve 1.8 milyar Euro harcama yapıldığını söyleyerek Şubat 2018’e yetiştirilmesi için büyük bir çaba içinde olduklarını belirtti.

Sivil havacılık sektörü yeni havalimanını dört gözle bekliyor!

BoraJet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Akol,Türk sivil havacılık sektörünün üçüncü havalimanıyla büyüyeceğini kaydederek sektörün havalimanını dört gözle beklediğini belirtti.

3. Havalimanı Eyüp'e değer katıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Nihat Özdemir 3. Havalimanı'nıın inşaatındaki son durumu anlattı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanı projesine değinerek, "yapılamayacak" denilen çalışmanın önemli bir noktaya geldiğini bildirdi.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi!

İstanbul’un kuzeyine, şehir merkezine 35 kilometre mesafede 76 buçuk milyon metrekarelik alanda İGA tarafından inşa edilen 3. havalimanının inşaatı devam ediyor. Yeni havalimanıyla ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik. İşte 15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi...

3. Havalimanı dolgu çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda 3. Havalimanı dolgu projesi için başlatılan ÇED başvurusu sonuçlandı. Proje için "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı alındı..

3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine ve dünyanın en büyük havalimanına olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı projesi hızla ilerleiyor. Peki 3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

3. Havalimanı ilkleriyle Avrupa’ya fark atacak!

Türkiye’nin ilk enerji merkezinin kurulacağı 3. havalimanı, ‘ilk’lerle Avrupa’ya fark atacak. Üçüncü havalimanı projesi  rekabeti kızıştıracak.

3. Havalimanı büyüyor!

3. Havalimanı'nın liman projesi, ikmal terminali ilave dolgu çalışmaları ile genişletiliyor. Alanda yapılacak dolgunun yaklaşık 6 ayda tamamlanması planlanıyor..

3. havalimanı Almanları kıskandırdı!

İstanbul 3. havalimanı projesi Alman dergisi Der Spiegel'e inşaat çalışmalarındaki hızıyla haber oldu. Dergide 3. havalimanının başarısına dikkat çekildi.

3.Havalimanı çevresine yeni şehir projesi!

3.Havalimanı için hazırlanan ekonomik etki analizi değerleri dün açıklandı. İlk faz açılışının Şubat 2018'de gerçekleşeceği havalimanı 2025 yılında tüm etaplarıyla bitecek. Toplantıda proje çevresinde şekillenecek yeni şehir projesinin detayları paylaşıldı.

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı metrosuna ÇED gerekli değildir kararı!

3.Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı projesi kapsamında hayata geçirilecek Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı metro hattı için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de hizmete açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "3. Havalimanı projesi 4 etapta tamamlanacak, en büyük etap 2018 yılının 26 Şubat'ında hizmete girecek. Çalışmalar planlandığı gibi devam ediyor, bir sıkıntı gözükmüyor." dedi.

3. havalimanı projesi Haberi

3. havalimanı projesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'in Erdemli ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Soylu, Türkiye'yi, 3. havalimanı gibi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Soylu, "Kanal İstanbul'u yapıyoruz. İstanbul Boğazı... Bakın bağımsızlık projesidir. Geçiyorlar istedikleri gibi. Geçmişte bir anlaşma imzalamış, geç babam geç. Tehlike olsa da geç, olmasa da geç." ifadesini kullandı.