28 / 03 / 2024

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli son durum

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma Bakanı Turhan, İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin projelendirme faaliyetlerinin tamamlandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı kararı sonrasında YİD modeliyle ihaleye çıkacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada 3 katlı projeyle ilgili çalışmaların hazır olduğunu söyledi.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3 Katlı İstanbul Tüneli'ne talip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılardan kendilerine Kanal İstanbul'a ilgili tekliflerin geldiğini, bunun dışında Boğazın altından geçecek 3 katlı tüp geçide şimdiden girmek isteyenlerin olduğunu ve bu konuda görüşmelere başladığını açıkladı...

İki havalimanı arasındaki ulaşım süresi 1 saate inecek!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşmesi planlanıyor.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine YİD modeliyle çıkılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Turhan, projenin, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale ilanına çıkılacağını belirtti..

100 Günlük Eylem Planı'ndan 3 mega ulaşım projesi çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat programından Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri çıktı. Projeler bu dönemde hız kazanacak...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne ilişkin sondajların yapıldığını söyledi.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ilk kazma vuruldu!

İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde çalışmalar başladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde çalışmalar başlıyor!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde en yüksek puanı alan ve 28 milyon 835 bin lira teklif veren Yüksel Proje Uluslararası AŞ çalışmalara başlıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları bugün açılıyor!

Trafiği rahatlatmak amacıyla planlanan Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları bugün açılıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli teklifleri bugün alınacak!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi için ihale teklifleri bugün alınacak.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma Bakanı Turhan, İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin projelendirme faaliyetlerinin tamamlandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı kararı sonrasında YİD modeliyle ihaleye çıkacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada 3 katlı projeyle ilgili çalışmaların hazır olduğunu söyledi.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planları onaylandı!

İBB Meclisi, İstanbul Boğazı'nın altından geçecek "3 Katlı Büyük İstanbul Tünel Projesi"nin plan değişikliğini oy birliğiyle kabul etti..

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nde çalışmalar yeni yılda hızlanacak!

Türkiye 2018 yılında 6 bin 269 kilometre bölünmüş yola ulaştı. Kanal İstanbul, Çanakkale Köprüsü, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli, denizde ikinci havalimanı (Rize-Artvin) gibi projeler sürüyor..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli son durum Haberi

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Congresium Ankara'da gerçekleştirilen 4'üncü Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nın açılışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesinde gelinen aşamayı değerlendiren Turhan, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor." dedi.

Dünyada finans piyasalarının normalleşmesiyle projeye ilgi duyan firma sayısının arttığını söyleyen Turhan, tünelle ilgili proje çalışmalarını ve ihale ön hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Turhan, "Uygun şartlarda finansman sağlayan firmalar arasında yapılacak ihale için önümüzdeki günlerde ilana çıkmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

- "1915 Çanakkale Köprüsü planlandığı gibi devam ediyor"

Bakan Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin soru üzerine, çalışmaların planlandığı gibi sürdüğünü söyledi. 

Çanakkale Boğazı'ndan 2022 yılında lastik tekerlekli araçların geçeceği bilgisini veren Turhan, "Araçlarımız...