29 / 03 / 2024

30 Martta elektrik kesintisi olmayacak

30 Martta elektrik kesintisi olmayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 30 Mart'ta elektrik kesintisi olacağı iddiasına ilişkin "Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti öngörmüyoruz. Tüm mühendis, işçi ve teknisyen kardeşlerimizin izinleri kaldırıldı" dedi...

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 30 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 30 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

İstanbullular elektriksiz kalacak! Nerede elektrikler kesilecek? 30 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 30 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Ağustos'tan beri zamlanmayan Hyundai Kona Elektrik'te yeni kampanya! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Ekim kampanyası düzenledi! Kampanya kapsamında Hyundai Kona Elektrik'i şimdi alın2023'ün Mayıs ayında ödemeye başlayın! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Electrolux beyaz eşyalarda büyük kampanya! Şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye! 19 Mayıs 2022 fiyat listesi

Electrolux ikili beyaz eşyalarda büyük fırsat başladı. Electrolux 30 Haziran'a kadar seçili ikili beyaz eşya alımlarına şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye ediyor. İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Martta İnşaat Elektrik Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martta İnşaat Elektrik Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Sayer tarafından kuruldu.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Öztürk tarafından kuruldu.

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kal, Önder Kal ve Serdar Şahin ortaklığında kuruldu.

30 Martta elektrik kesintisi olmayacak Haberi

30 Martta elektrik kesintisi olmayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti öngörmüyoruz. Tüm mühendis, işçi ve teknisyen kardeşlerimizin izinleri kaldırıldı" dedi.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 30 Mart'ta elektrik kesintisi olacağı iddiasına ilişkin, "Bu yerel seçimlerde pekçok dedikodu çıkabilir, bunlara vatandaşımız aldırış etmesin. Elektrikle, enerjiyle alakalı herhangi bir kesinti hamdolsun ön görmüyoruz" dedi.


Bakan Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İncesu ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, tarih yaklaştıkça seçimlerle ilgili pek çok spekülasyonlar yapıldığını, bunlardan birinin de elektrikle alakalı olduğunu belirtti.


Türkiye genelinde Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a varıncaya kadar 21 dağıtım şirketinde hiçbir manipülasyona müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Yıldız, şunları söyledi:


"Şimdi TEDAŞ genel müdürümüze tekrar söyledim. Hiçbir manipülasyona müsaade etmeyecek şekilde inşallah çalışmalarımızı düzenliyoruz. Ne olacakmış? oy pusulaları tasnif edilirken elektrikler kesilecekmiş,...