16 / 04 / 2024

40. Yapı Fuarı İstanbul

40. Yapı Fuarı İstanbul

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda!

Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak bilinen Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

40. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Türk yapı sektörünün en büyük fuarı Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da başladı. Fuar kapsamında bu yıl 40 farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 40. kez kapılarını açtı.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın açılıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta!

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek ve bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ürün gruplarına göre ayrılmış 100 bin metrekare açık ve kapalı alanda, 1.250 katılımcı firmanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini 111 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

40. Yapı Fuarı İstanbul Haberi

40. Yapı Fuarı İstanbul


Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan WIGGLE ile birlikte LAMP 83’ün tüm yeni ürün ve uygulamaları, TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul’un ilk gününde büyük beğeni topladı.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10. salon 221 numarada yer alan LAMP 83, gerek sergilediği ürün, sistem ve projeler, gerekse stant tasarımı ile ziyaretçilerine sıra dışı bir deneyim yaşattı. Standın gerek dış cephesinde, gerekse iç bölümlerinde yerini alan WIGGLE, hiç şüphe yok ki 40. Yapı Fuarı’nın, aydınlatma anlamında en çok dikkat çeken ürünü oldu. WIGGLE, ister ayrı ayrı kullanılan, ister birbirine eklenen modüller sayesinde, kullanıcısının istediği şekilde, uzunlukta ve hayal ettiği formda olabiliyor.


LAMP 83 standındaki sürprizler sadece WIGGLE ile sınırlı değil. 10 metreye kadar yüksek tavan uygulamalarında, cep telefonunuzdan yönlendirebileceğiniz motorize spot; hareket...