29 / 03 / 2024

a101 kimin firması

a101 kimin firması

A101 kimindir? A101 mağazaları kimin? A101 mağazacılık kime ait? A101 mağazaları kime ait? A101'in sahibi kim? A101 kime ait? A101 patronu kim? A101 sahibi kim? A101 kimin? İşte cevapları...

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firmasıyla ilgili duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara İmar firması kazandı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün 29463 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

KÖY projesi için Opitz firmasıyla anlaşıldı!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

JCR Akdeniz İnşaat firmasına yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

Türker Proje, Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi.

Solvey firması, Cytec'i 5,5 milyar dolara satın alacak!

Kimya endüstrisinde faaliyet gösteren Belçika'nın Solvey firması, ABD'nin Cytec firmasını 5,5 milyar dolara satın alacak.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

a101 kimin firması Haberi

a101 kimin firması

A101 kimin?


A101 marketler zincirini BİM'deki ortaklıktan ayrılan Aziz Zapsu 2008'de kurmuş, 2010'da ise ortaklıktan ayrılmıştı.


Memorial Sağlık Grubu, English Home mağazalar zinciri ve Aydın Örme'nin sahibi olan Aydın Ailesi, A 101 marketler zincirine ilk olarak Kasım 2009'da ortak oldu. O tarihte A 101'in yüzde 29.8 hissesini alan Aydın Ailesi, Mayıs 2010'da ise ikinci bir alım yaptı. Singapur merkezli Oligo Investments Holding'in elindeki payları da alan şirketin hisse oranı yüzde 52.92'ye çıktı.

Yapılan son hisse değişiklikleriyle, A101 hisselerinin tamamı yerli sermayedarların kontrolüne geçerken, Aydın Ailesi şirketlerinde tekstil ve perakendeden sorumlu grup başkanı olan Erhan Bostan, A101de CEO görevine getirildi. Şirketin halen 2 bin 500'ü aşkın çalışanı bulunuyor.



A101'in ortaklık yapısı!


Aydın Ailesi: %79,21


İrfan Hacıosmanoğlu: %10,08


Sayın Grup: %6,71


Murat Sungurlu:...