19 / 03 / 2024

Abdullah Murat Aytoğu

Abdullah Murat Aytoğu

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

TOKİ mağdurlarından Murat Kurum çıkartması! 

TOKİ mağdurları AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti. Mağdurlar Murat Kurum'a ''“Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya” sloganıyla seslendi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak

Dolar 20 TL'lere yaklaştı. Ünlü ekonomist Murat Kubilay ise kötü senaryoyu açıkladı. Dolar ne zaman atak yapacak? İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Abdullah Murat Aytoğu Haberi

Abdullah Murat Aytoğu

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi iş konusu; deniz turizmi dahil turizm yatırımları yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi adres: Şişli, Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Caddesi,...