16 / 04 / 2024

abidinpaşa aile merkezi açılışı

abidinpaşa aile merkezi açılışı

Ankara Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirtti..

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi açıldı!

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi Beyoğlu’nda 20 bin TL bedelle Doğu Kaptan tarafından açıldı.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakli yapıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

abidinpaşa aile merkezi açılışı Haberi

abidinpaşa aile merkezi açılışı

Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. 

Açılışa Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak ilçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirterek, ilçedeki aile merkezi sayısının 11'e, kapalı pazaryeri sayısının da 9'a yükseldiğini kaydetti. 


Milliyet...