18 / 04 / 2024

Abraaj Capital yatırım

Abraaj Capital yatırım

Acıbadem Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de sağlık alanında 2 yeni yatırım yapacak. Yatırımlar yakın zamanda açıklanacak...

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Chakik ve Fayçal Laliouı ortaklığında kuruldu.

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor!

AMP Capital Yatırım Strateji Başkanı ve Başekonomisti Shane Oliver, "Şu anda istihdam 2008 yılına kıyasla daha iyi seviyede, işsizlik yüzde 5 azaldı, güven arttı, konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor" diye konuştu.

Era Yatırım ve Encorp Capital ortak oldu!

Türk enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Era Yatırım Holding ve yabancı fon yönetim şirketi Encorp Capital SA ile ortaklığa imza attı.

En iyi butik otel yatırımı ödülünü Argos in Cappadocia aldı!

argos in Cappadocia, Ekonomist, Capital dergileri ve Burgan Bank işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2013” kapsamında “Türkiye’nin En iyi Butik Otel Yatırımı” ödülüne layık görüldü....

Abraaj Capital Türkiye'de sağlık sektöründe 2 yeni yatırım yapacak!

Acıbadem Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de sağlık alanında 2 yeni yatırım yapacak. Yatırımlar yakın zamanda açıklanacak...

www.hemenkiralik.com, 212 Capital Partners'in 4. yatırım adresi!

Erken dönem girişim sermayesi fonu 212 Capital Partners, 212 Ltd danışmanlığında 4. yatırımını, Türkiye'de kısa dönemli gayrimenkul kiralamak isteyenlerin yeni internet adresi Hemenkiralik.com'a gerçekleştirdi

Abraaj Capital yatırım Haberi

Abraaj Capital yatırım

ACIBADEM Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital, Türkiye'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Abraaj Capital İcra Kurulu Üyesi Selçuk Yorgancıoğlu, biri gayrimenkul diğeri gıda olmak üzere iki yeni yatırıma hazırlandıklarını söyledi. Yatırımlardan biri birkaç hafta içinde, diğeri de birkaç ay içinde açıklanacak. Yorgancıoğlu, "Acıbadem Sigorta'yı en sona saklamıştık, bu yıl onu da elimizden çıkardık. Bu satışla sağlık sektöründen tamamen çıktık ama sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağız" açıklamasını yaptı. 


Vatan...