23 / 04 / 2024

adakaya yazlık konut projeleri

adakaya yazlık konut projeleri

Sakarya'da, çevreye olan hassasiyeti ve farklı konsepti ile konut sektöründe fark yaratan firma, "gelecekte sizlerle" güvenli binalar inşa ediyor Adakaya İnşaat Yazlıkla konut yapımına başladı

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Deprem, pandemi ve tatil maliyetleri yazlık talebini katladı: Sayfiyelerde altın çağ! 

Kovid-19 pandemisi, deprem ve enflasyon gibi durumlar yazlık talebini katladı. İşte konut tercihlerindeki değişiklikler...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçtu!

Havaların ısınmasıyla birlikte Ege Bölgesi’nde yazlık kiralamaları yüzde 30 ila yüzde 80 arasında yükseldi. İşte detaylar...

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Yazlık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Tatil bölgelerindeki yazlık konut fiyatları artmaya devam ediyor. Denge Değerleme’nin Ege Bölgesi’nde yaptığı tespitlere göre;  2022 yılı ilk döneminde fiyatlar pandemi öncesine göre önemli oranda yükselirken, özellikle lüks segmentteki villa tarzı konutlarda aylık 100.000-500.000 liraya varan fiyat

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları ne durumda? 

Hepsiemlak bayram tatili öncesinde tatil bölgelerinde yazlık fiyatlarında son durumu analiz etti. 

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Pandemi yazlık bölgelerde konut fiyatlarını 5'e katladı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi döneminde, yazlık bölgelerde konut fiyatları 5'e katlandı...

Yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Yazlık bölgelerdeki konut satış değerlerinde son 1 senede yüzde 32 ile yüzde 62 kiralarda ise yüzde 7 ile yüzde 37 oranında artış görüldü. Peki yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Müstakil ve yazlık evlere virüs zammı!

Koronavirüs konut fiyatlarını da tercihlerini de değiştirdi. Yazlık ve yayla evi gibi müstakil konutlara olan talep artarken, fiyatlarda tavan yaptı. Ülkemizde müstakil ev fiyatları ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart'tan beri yüzde 25, kira fiyatı ise yüzde 18 artış gösterdi.

adakaya yazlık konut projeleri Haberi

adakaya yazlık konut projeleri

Sakarya'da, çevreye olan hassasiyeti ve farklı konsepti ile konut sektöründe 

fark yaratan firma, "gelecekte sizlerle" sloganı ile güvenli binalar inşa ediyor Adakaya İnşaat Yazlıkla konut yapımına başladı Adakaya İnşaat, Yazılık Mahallesi'nde yapılacak yüz konutluk projenin birinci etabının temelini törenle attı Yazlık Mahallesinde, yüz konutlu birinci etap inşaatının temel atma törenine, konut sahipleri ve Akkaya İnşaat firmasının sahibi Yavuz Kaya ile inşaat çalışanları katıldı. 

1 yıl sonra teslim edilecek Yavuzkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kaya, temel atma töreninde yaptığı konuşmada konut sahiplerine seslendi. 

Kaya, "Konutlar zamanında bitirilecek. Kaliteli malzemeler ile yapılmaktadır. Konutları bir yıl sonra aynı yerde tören yaparak anahtarları teslim edeceğiz "dedi. 

Dua edildi Konuşmanın ardından topluca dua edildi. İmanın yaptırdığı duaya, iştirak edenler inşaatın hayırlısı ile kazasız bitmesini dilediler. 

Dua sonrasında, butona...