26 / 04 / 2024

Adam Kule teslim tarihi

Adam Kule teslim tarihi

DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule Evleri, Nisan ayında teslim ediliyor. İşte, Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017...

Adam Kule projesi Nisan'da teslim edilecek!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

Adam Kule'den ev alanlar Paris seyahati kazanıyor!

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Dap Yapı Adam Kule Residence fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje tek bloktan oluşuyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Maltepe Adam Kule ödeme bilgileri!

Maltepe Adam Kule ödeme bilgileri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sahile 10 dakikalık yakınlıkta olan projenin ilk 8 katı home ofislerden oluşuyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Adam Kule Dragos ödeme koşulları!

Adam Kule Dragos ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Maltepe Adam Kule görselleri!

Adam Kule Maltepe'de peşinat ödemeleri 2016 yılı Ocak ayında yapılıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor. İşte Maltepe Adam Kule görselleri...

Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya!

"Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Metroya 600 metre, sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Adam Kule projesinin yüzde 47'sinin satışı gerçekleşti!

İstanbul Dragos'ta, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak "Adam Kule" projesinin tanıtımı yapılırken, projenin yüzde 47'sinin satıldığı açıklandı.

DAP Yapı, Adam Kule projesine start verdi!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta, mimari formunu ve konseptini insandan alan 'Adam Kule' projesine start verdi. Proje, metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıktı.

Adam Kule Evleri teslim bilgisi!

Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Dap Yapı Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017!

DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule Evleri, Nisan ayında teslim ediliyor. İşte, Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017...

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat!

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat listesi 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adam Kule Maltepe'de daireler önümüzdeki Nisan ayında teslim ediliyor...

Adam Kule Dap Yapı ödeme bilgisi!

Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Dap Yapı Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor.

DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta konumlandırılan Adam Kule projesi Nisan ayında teslim edilecek. İşte DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017...

Adam Kule projesi Nisan'da teslim edilecek!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi!

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Maltepe'de 10 bin TL peşin, daire sizin!

Adam Kule Maltepe'de 10 bin TL peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Dap Yapı Adam Kule projesini Nisan ayında teslim edecek...

Adam Kule'de 10 bin peşinatla daire sizin!

Toplam 284 adet daire ve 88 home ofisten meydana gelen Adam Kule projesi Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Adam Kule'de 10 bin peşinatla daire sizin.

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Dap Yapı Adam Kule Residence fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje tek bloktan oluşuyor.

Adam Kule teslim tarihi Haberi

Adam Kule teslim tarihi

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına destek veren Adam Kule projesi ev sahibi olmak isteyenlere, anlaşmalı bankalarla 240 aya kadar taksit olanağı sunuyor. 


1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunan Adam Kule projesi, Maltepe Dragos Bölgesi'nde DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekarelik bir alanda 27 katlı tek bir bina halinde tasarlanan projede; 284 daire, 88 home ofis bulunuyor. 


Merkezi konumuyla yatırımcıların ilgi odağı olan Adam Kule Evleri, sahile ve toplu taşıma alanlarına yalnızca 10 dakika mesafede. Adam Kule projesi, ev sahiplerine deniz ve adalar manzarasıyla eşsiz bir ayrıcalık yaratıyor. 


Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017!


Maltepe Adam Kule projesi 48 metrekareden başlayan dairelerini 400 bin liradan satışa sunuyor. 


Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Tel: 444 93 27

Web:...