24 / 04 / 2024

Adana Arena son durum

Adana Arena son durum

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi!

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Adana Buruk son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Buruk projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adana Seyhan son başvuru günü!

TOKİ Adana Seyhan projesinde toplamda 1103 konut yer alıyor. Peki TOKİ Adana Seyhan son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi!

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut yer alıyor.

Adana Arena son durum Haberi

Adana Arena son durum

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi. Ataşbak, UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin seyirci kapasiteli yeni stada giderek incelemelerde bulunarak proje müdürü Osman Belen’den bilgi aldı. Fiziki olarak yüzde 25’i tamamlanan stadın faaliyete girmesiyle kentte amatör ve profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımların da kamp ve müsabaka için Adana’yı tercih edeceklerini belirten Ataşbak, şunları söyledi: “Adana’nın son yıllarda gelişen ilçesi Sarıçam’da inşaatı süren Adana Arena Stadı 2016 yılında faaliyete geçecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan UEFA standartlarında yeni stadın hizmete girmesiyle kentimizin 50 yıllık tesis sorunu giderilmiş olacak. 6 katlı yeni...