20 / 04 / 2024

adana Çimento satışları

adana Çimento satışları

Oyak'ın çimento sektöründeki tek yatırımı olan Adana Çimento, 2013 yılında satışlarını yüzde 24 oranında artırdı. Firma, bu yıl ise 2013 yılındaki satış rakamını korumayı hedefliyor

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Çimento maliyetleri arttı satışlar geçen yıla göre 14,5 milyon tona geriledi

Çimeno sektörü maliyetlerinde doğal gaza zam kaynaklı enerji maliyeti yüzde 10 arttı. Maliyetlerdeki artışlar ve konut sektöründeki durgunluk çimento sektöründeki satışların gerilemesine neden oldu.

Piyasalar sektörü derinden vurdu. Satışlar düştü kriz kapıda

Türkiye’de girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tüm piyasalar krizin etkisinden payına düşeni alırken, inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Çimento sektöründe üretim de satışlar da büyüyk düşüşe geçti. TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam üretimi yüzde 8.2 düşüşle 9 milyon tona geriledi.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre 2021 yılının Ocak-Ağustos döneminde çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı.

Mersin’de konut satışları yüzde 24,6 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre, Mersin’de konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 düştü.

2019'da çimento sektörünün iç satışları yüzde 32 azaldı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin verilerine göre; 2019'da çimento sektörünün iç satışları yüzde 32 azaldı ve 67 milyon tondan 45 milyon tona düşüş gösterdi.

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Konut satışları yüzde 28, çimento tüketimi yüzde 4 arttı!

2017 Eylül ayında konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,8 oranında arttı, çimento sektöründe iç pazarda yaklaşık yüzde 4 büyüme yaşandı.

Adana’da konut satışları yüzde 30 düştü!

Adana’da faaliyet gösteren 01 Emlak Sahibi Durukan Duru, bölgedeki gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Duru, konut satışlarında düşüş olduğunu kaydetti.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Klima satışları sıcaklıkların etkisiyle hız kazandı!

Hava sıcaklıklarının da etkisiyle klima satışları hız kazandı. Klimaların en çok satıldığı iller sırasıyla İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin ve Bursa olu

adana Çimento satışları Haberi

adana Çimento satışları

Oyak'ın çimento sektöründeki tek yatırımı olan Adana Çimento, 2013 yılında satışlarını yüzde 24 oranında artırdı. Firma, bu yıl ise 2013 yılındaki satış rakamını korumayı hedefliyor Adana Çimento Genel Müdürü Kemal Doğansel Sektörün büyüme beklentisi yüzde 6 Türkiye'nin iktisadi lokomotiflerinden inşaat sektöründe yer alan çimento piyasası 2013 yılında, yaklaşık yüzde 10.5oranmda büyüdü. 2014 yılında beklenen büyüme ise yüzde 6. Bu oran, yeni yapılan yatırımların da devreye girmesiyle büyüyen çimento üretim kapasitesinin altında kalıyor. Söz konusu rakam, sektörün ihracata bağımlı hale geldiğini ortaya koyuyor. Bilindiği üzere çimento eneıji yoğun ve katma değeri düşük bir ürün olması nedeniyle ihracattan daha ziyade iç tüketimde kullanılması gereken bir ürün. İhracat zaruretten doğan ve getirişi zaman zaman olmayan bir yöntem. Özellikle bölgemizde yeni çimento yatırımlarının...