20 / 04 / 2024

Adana ev kiralama

Adana ev kiralama

Adana'da yaşayan Gökhan Küleğ, aylık kiraladığı evi 6 kişiye yıllık kiralayarak 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, göz altına alındı.

Konut kiralamada yeni kriz: Bazı ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşan uygulamayı devreye aldı!

Ev kiralama yöntemi kiracı ve ev sahipleri arasında sorunlara yol açıyor. Bazı ev sahipleri 'tahliye taahhütnamesi' şartıyla evi kiraya veriyor. Bu yöntemle yasal kira zammı yüzde 25 sınırı aşılabiliyor. 

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Kira artışına yüzde 25 zam sınırlamasının ardından, kısa dönemli ev kiralama pazarı büyümeye başladı. Ev sahipleri kontrat imzalarken kısa dönemli imzalıyor. İşte detaylar..

Kiracıların taşınmadan önce ev sahibine sorması gereken 10 çok önemli soru!    

Ev kiralama işlemine başlamadan önce hemen şimdi dikkatlice okuyun! Kira sözleşmesini imzalamadan önce, beklenmedik durumları önlemek için gayrimenkul sahibine bazı sorular yöneltmek gereklidir. İşte ev sahiplerine sorulması gereken 10 önemli soru...

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Ev kiralarken ne Kadar kapora verilir? Kapora geri verilir mi?

Ev kiralama sürecinde verilen kapora, kiracıların aklını karıştırabilmektedir. Ev kiralarken ne kadar kapora verilir? Kapora geri alınabilir mi? Nelere dikkat etmek gerekir? İşte bütün ayrıntılar...

Paylaşımlı ev kiralama dönemi başladı! Ev sahiplerine ekstra gelir sağlıyor

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin liraya yaklaşan konut kiraları ve her yıl artan üniversite kontenjanları, evlere yönelik oda kiralama talebini arttırdı. Maddi açıdan zorlanan aileler de boş odalarını kiralayarak yeni gelir yaratmaya başladı.

Kiracıyı evden çıkaran ev sahibi bakın ne yapıyor Kiralar fırlarken şimdi de bu çıktı

Artan kira fiyatları ev sahipleriyle kiracıları mahkeme salonlarına taşırken, ev sahipleri yeni bir kazanca yönelmeye başladı. Ev sahipleri daha fazla gelir elde etmek için kiracılarını çıkarırken Airbnb ve benzeri kısa süreli ev kiralama seçeneklerine yöneliyorlar.

Kiralamada yeni trend evlerde konaklama oldu!

Dünyada her geçen gün hızla değişen ve gelişen trendlerden biri de kısa dönem ev kiralama oldu. Söz konusu trend, Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Airbnb'den Ukrayna'ya destek için ev kiralama uygulaması!

Dünya çapında birçok ünlü Ukrayna'ya yardımda bulunan fonlara bağış yaparken, günlük, haftalık veya aylık konut kiralama sitesi airbnb de bir kampanyaya imza attı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Adana ev kiralama Haberi

Adana ev kiralama

Adana'da aylık kiraladığı evi kendi eviymiş gibi internet üzerinden vatandaşa yıllık olarak kiralayan Gökhan Küleğ, 6 kişiyi 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, gözaltına alındı.


Seyhan ve Çukurova ilçelerinde meydana gelen olayda dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydı bulunan Gökhan Küleğ (39) iddiaya göre aylık olarak kiraladığı evleri internet üzerinden yıllık kiralığa çıkardı.


Sahte emlakçıyla buluşarak evi gezen ve beğenen Şenöz, Gökhan Küleğ'e 11 bin 250 lira verdi. Sahte emlakçı, yine aynı yöntemle bağlantıya geçtiği Nihal Özyılmaz'dan yıllık ev kirası olarak 9 bin, Hüseyin Özipek'ten 6 bin 500, Duygu Saydam'dan 5 bin, Ahmet Beylen'den 2 bin 300 ve Hafize Özdemir'den de 950 lira olmak üzere toplam 35 bin liralık vurgun yaptıktan sonra kaçtı. 


Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar soluğu polise şikayet etti. Polis, Küleğ ile 'müşteri'...