19 / 04 / 2024

Adana Kabataş turizm

Adana Kabataş turizm

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Kabataş Martı projesine yeni düzenlemeler!

Kabataş’taki “Martı Projesi”nin kara tarafıyla ilgili projeye Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, yaptığı bazı düzenlemelerle onay verdi.

Adana Kabataş'a turizm yatırımı çağrısı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Adana Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan , Adana Arkeoloji Müzesi açılışına katıldı. Bakanlar, açılıştan sonra müzeyi gezdi.

Adana Karataş ve Yumurtalık’ta turizm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş ve Yumurtalık ilçe belediyeleri, ÇKA’nın desteğiyle bölgede turizm altyapısının araştırılmasına öncülük etti.

Adana Müze Kompleksi açılacak mı?

Adana’da 2014 yılının Eylül ayında kurulması için çalışmalara başlanan Türkiye’nin 24 saat açık yaşayan ilk müzesi olacağı duyurulan "Adana Müze Kompleksi"i aradan iki yıl geçmiş olmasına rağmen hala açılmadı. Konuyla ilgil turizm sektörü tepki gösterdi.

Adana Etnografya Müzesi kilise mi olacak?

Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Adana'da müzeye dönüştürülen fabrika binalarına ve bazı iddialara ilişkin sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a iletti.

Adana turizmde depar atacak!

Adana Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, kent için adeta turizm dopingi sayılabilecek 2016 yılı faaliyet planlarını açıkladı, kentin tarihi, kültürel ve turistik potansiyelinin tanıtılması için tüm enstrümanlar kullanılacak, yeni değerler oluşturulacak

Adana turizm master planı hazırlandı!

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirtti.

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

Adana'da Varda Var Projesi çalışmaları başladı!

"Adana'da Varda Var!" projesini hayata geçirmek üzere ilgili komisyonlar oluşturuldu. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kaymakamlık, Belediye, Orman İşletme Müdürlüğü temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilgili komisyonlar belirlendi.

Adana Kabataş turizm Haberi

Adana Kabataş turizm

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın Karataş ilçesinde incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş Kaymakamı Durmuş Gençer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor II Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile birlikte mülkiyeti Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına ait olan Oyküm Butik Otel'i ziyaret etti.


Demirtaş, otel yöneticiler inden doluluk oranı ve ziyaretçilerin ilçeye yönelik beklentileri hakkında bilgiler aldı. Demirtaş, Adana'nın Akdeniz'e açılan pencereleri olan Karataş ve Yumurtalık ilçelerindeki turizm 

potansiyelini yeni yatırımlarla buluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.


Tüm turizm yatırımcılarını ilçeye yatırım yapmaya çağıran Demirtaş,  daha sonra ilçede yapımı devam eden ve önemli bir sağlık hizmeti eksikliğini giderecek olan Karataş Abdullah Tekin Devlet Hastanesi ek binası inşaatını denetledi. 



Hürriyet...