25 / 04 / 2024

Adana Kiza teslim

Adana Kiza teslim

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen şehirde 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

Adanalılara müjde! 1000 deprem konutu ocakta teslim edilecek!

Adana'da, depremzedelerin yerleştirilmesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşatına başlanan ilk 1000 konutun ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Adana'da 3 bin 200 adet konutun teslimi için yıl sonu işaret edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adana'da inşası devam eden kalıcı konutların yıl sonuna kadar tamamlanıp depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Adana Ceyhan'da konut teslimi başladı!

TOKİ Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri başladı...

Adana Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı!

Adana Çukurova'da hayata geçecek Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri ve belediye arasında imzalar atıldı. Sözleşmeler hak sahiplerine teslim edildi.

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

IKEA Adana Sipariş ve Teslim Noktası açıldı!

IKEA Türkiye, yeni bir konsept olan sipariş ve teslim noktalarının ikincisini Adana'da açtı. Daha önce de Bodrum'da sipariş ve teslim noktası açan IKEA Türkiye, potansiyeli yüksek diğer şehirlerde de yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.

TOKİ Adana Yüreğir'de konut teslimleri başlayacak!

269 konutluk TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde konut teslim dönemi devam ediyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

DHMİ, TARKİM'e ait hangarları teslim aldı!

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

Adana Ziyapaşa Concept projesi 2018'de teslim!

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor.

Adana Kiza teslim Haberi

Adana Kiza teslim

Adana’da inşa edilen Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ofis projesi Kiza’da ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa edilen projede ilk etap teslimleri için geri sayım sürüyor. 55 bin 262 metrekare arsa üzerinde 180 bin metrekare kapalı alanı kapsayacak şekilde konumlandırılan Kiza İş Merkezi, 20 metre genişliğindeki gidiş-geliş bulvarı ve bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğindeki 3 ayrı caddesi ve 3 bin araçlık açık ve kapalı otoparkı ile dikkat çekiyor. Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Aydın Kurt, Kiza’da, iş yaşamının alışkanlık ve geleneklerini, çağdaş iş yaşamının gereklilikleri ile buluşturduklarını belirterek, “Adana iş dünyası açısından hızla gelişim gösteren bölgede, nitelikli ofis kavramını hayata...