19 / 04 / 2024

adana Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi

adana Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.

Park Adana AVM 24 Şubat'ta açılıyor!

Park Adana’nın 24 Şubat’ta açılacağını açıklayan MT Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tekin Taylancı, “Adanalılara yeni bir alışveriş merkezinden öte yeni bir yaşam alanı sunuyoruz” dedi.

adana Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Haberi

adana Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak. Gaziantepli Kurt İnşaat ile Adanalı güçlü ortağı Balak Petrol'ün ortak projesi olan Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi'nde birinci etap çalışmaları hızla devam ediyor. 


PRESTİJ PROJE 

Adana'nın prestij projelerinden biri olarak Adana-Mersin Karayolunun merkez otogar karşısındaki "Koza Park Center" Kurumsal İş Merkezi Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde emsali olmayan büyüklükteki projenin yapımı hızla devam ediyor. 


UYDU KENT GİBİ 

Adana şehir merkezine 8 dakika, otobana 4 dakika mesafede bulunan devasa proje, ferah ve nezih bir mimariyle uydu şehir görüntüsü yansıtıyor. Proje hakkında bilgi veren Gaziantepli Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Kurt,...