23 / 04 / 2024

Adana Küçükdikili

Adana Küçükdikili

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 3+1 listesi!

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 3+1 listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 3+1 listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi!

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonuçları 2+1 listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonucu 15 Şubat 2017!

TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonucu 15 Şubat 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Adana Kışla Mahallesi kura sonucu 15 Şubat 2017 belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Kışla'da 412 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Adana’nın Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 412 adet konut satışa çıkarıldı.

Adana Kışla Mahallesi'nde ilk etap dönüşüm projesi tamamlandı!

Adana Genç İş Adamları Derneği yeni yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelikcan, Yüreğir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalar yaptı.

Still Adana Life projesinin temeli atıldı!

İsotlar Grup, inşaat sektöründe 41 yıllık tecrübeye sahip Gömeç Yapı ortaklığıyla inşaat sektörüne girdi. İsotlar Gömeç ismiyle kurulan şirket, Adana Kıyıboyu'nda "Still Adana Life" projesi ile ilk startı verdi.

Adana Kütahya Seramik Galerisi açıldı!

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Seramik Galerisi Uğur Kaçmaz ve Alper Bayram’ın girişimleri ile ticari hayata başladı. ETD YAPI olarak adlandırılan Seramik Galerisi’nin açılığı da 25 Mayıs 2016 günü gerçekleşti.

Adana Küçükdikili Haberi

Adana Küçükdikili

Küçükdikili Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükdikili Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sözlü, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve “Uzun zamandır bu yolun asfaltlanmasını bekliyorduk, yıllardır gelip gidip söz verdiler, yapmadılar ama başkanımız gelip söz verdi kısa bir süre sonra yolumuz asfaltlandı” sözleriyle karşılandı.


Küçükdikili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra mahallede Suriyeli öğrencilerin Türkçe eğitimi aldığı bir okulu ziyaret eden Başkan Sözlü, öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Programına esnaf ziyaretleriyle devam eden Başkan Sözlü, esnafın sorun ve taleplerini dinledi ve “Yaradılanların en şereflisi insana hizmet etmekle yükümlü olmaktan dolayı bahtiyarız. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak her insanımızı kıymetli...