29 / 03 / 2024

Adana Mart ayı konut satışları

Adana Mart ayı konut satışları

Reidin - GYODER 2015 Nisan raporuna göre, Mart ayında, metrekare başına konut satış fiyatlarının en fazla arttığı il Adana oldu.

Mart ayında markalı konutta stok eridi!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2020 Mart ayı sonuçlarına göre, markalı konutlardaki stok erime hızı rakamları açıklandığında adet bazında yüzde 4.17 oranında erime yaşandı.

Karaman’da Mart ayında 221 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre; Karaman’da 2020 yılı Mart ayında 221 konut satışı gerçekleşti.

İstanbul'un mart ayı enflasyon rakamları açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2020 Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. İstanbul'da martta bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 0.33, toptan fiyatlar yüzde 1.78 arttı.

Mart ayında inşaat malzemeleri endeksinde fiyat hareketi görülmedi! 

İTO Şubat 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda fiyat hareketi yaşanmadı...

AA Finans'ın mart ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi' sonuçlandı!

Ekonomistler, mart ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin yüzde 0,53 artış göstermesini bekliyor.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar!

Bankaların konut kredisi faizleri 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle ekonomideki dengelenme ile hızla düştü. Peki Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar hangileri? İşte konut kredisi faizlerini düşüren bankalar ...

TOKİ 100 bin sosyal konut Mart ayı kura tarihleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri Şubat ayında başladı. Peki Mart ayında hangi illerdeki projeler var? İşte il il Mart'taki projeler, konut sayıları ve son katılım tarihleri... 

Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020!

Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 açıklandı mı? Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 ne oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2020 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından takip ettiği enflasyon oranları bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiranıza ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Mart ayı kira artış oranları...

2020 Mart ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiralayan gayrimenkul sahipleri kira artış oranlarını araştırıyor.  Peki 2020 Mart ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Zonguldak’ta Mart ayında 471 konut satıldı!

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik'in açıkladığı verilere göre; Zonguldak’ta Mart ayında 471 konutun satışı gerçekleşti.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

Adana Mart ayı konut satışları Haberi

Adana Mart ayı konut satışları

Geçen ay, metrekare başına konut satış fiyatlarının en fazla arttığı il Adana oldu. Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Nisan raporu yayımlandı. 



İkinci el konutlara yönelik endeks verileri, 30 büyükşehrin tamamını da kapsayacak şekilde toplamda 62 şehir için genişletildi. "Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, bir önceki aya oranla yüzde 1,23, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 7,05 yükselme meydana geldi. 



Raporda yer alan ve 30 büyükşehri kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde, bir önceki aya göre yüzde 0,91, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10,79 artış gerçekleşti. Buna göre Adana, metrekare başına yüzde 2,81 değer artışıyla...