19 / 04 / 2024

adana özel lise

adana özel lise

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Türk petrolünde büyük gelişme! Adana'da petrol arayacağız, bulursak çok güzel

Adana'da bulunan 15 bin 398 hektarlık saha için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) arama izni verildi.

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

Türkiye İş Kurumu'nun güncel iş ilanları yoğun rağbet görüyor. İŞKUR en az lise mezunu 1.877 müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. Kamu ve özel kurumların müşteri temsilcisi ilanına başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Adana'da engelli öğrenciler için lise inşa edilecek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

adana özel lise Haberi

adana özel lise

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Satışı istenilen taşınmaz Adana İli, Seyhan İlçesi,Kanalüstü mahallesi 2093 ada 12 parsel arsa cinsinde tamamı borçlu adına kayıtlıdır.Parsel üzerinde Gürselpaşa Mahallesi, 75500 Sokak üzerinde bulunan " Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi " olarak kullanılan yapı ve müştemilatı bulunduğu görüldü. PARSEL ÜZERİNDEKİ YAPININ ve ARSANIN ÖZELLİKLERİ KIYMETİ :Kanalüstü Mahallesi, 2093 Ada, 12 parseli üzerinde Bodrum Kat, Zemin Kat, 1.Kat, 2.Kat ve Çekme kat olarak inşa edilmiş betonarme karkas tarzında inşa edilmiş içi dışı sıvalı zeminleri mermer ve seramik kaplama, duvarlar kısmen mermer...