23 / 04 / 2024

Adana Pozantı imar planı

Adana Pozantı imar planı

Adana Pozantı 1/1000 ölçekli imar planı, Pozantı Belediye Meclisi Mayıs toplantısında kabul edildi.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Adana-Gaziantep YHT projesinde son durum ne?

Adana-Gaziantep Hızlı Tren Projesi'nin bulunduğu aşamaya ve Adana-Pozantı güzergahının çift hat olarak yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'daki yeni imar planlarına itiraz edildi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Yakup Tatlı, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Bahçeşehir Mahallesi’nde yapımı düşünülen imar planlarına itiraz etti.

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Adana Pozantı imar planı Haberi

Adana Pozantı imar planı

Adana Pozantı Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Pozantı ve Akçatekir'in 1/1000 ölçekli imar plan tadilatı görüşüldü.


AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Yurtçu, toplantıda Akçatekir'de imar tadilatı yapılırken jeolojik yapının, muhtelif ve aktif heyelan bölgelerin iyi düşünülmesi gerektiğini belirterek imar tadilatında eksik çalışıldığını söyledi. 


Toplantıda Pozantı'daki 1/1000 ölçekli imar tadilatı onaylandı. İmar tadilatının oylamasında tüm meclis üyeleri kabul ederek imar tadilatının geçmesini sağladılar.


Adana Pozantı 5...