26 / 04 / 2024

Addo Furniture

Addo Furniture

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Furniture İstanbul 6 Kasım'da başlıyor!

Furniture İstanbul 2018 mobilya sektörünün en köklü fuarı olarak bu yıl kapılarını 6 Kasım ile 11 Kasım 2018 tarihleri arasında açıyor.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Ashley Furniture'un Back To School indirim kampanyası başladı!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; okul sezonu başlarken “Back To School” sloganıyla çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere özel indirim kampanyası başlatıyor…

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

Ashley Furniture'den yeni vintage tasarımlar!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; ev dekorasyonunda Vintage sevenlere yepyeni tasarımlar sunuyor…

Ashley Furniture herkesi ev detoksuna çağırıyor!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; yaşamınızı kolaylaştıran ve evinize kaliteyi getiren çözümleriyle ‘Ev Detoksu’na davet ediyor…

Türk mobilyacıları Çin’de dünya basınıyla buluştu!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından ‘Shangai Furniture China’ya Türkiye’den ilk kez milli katılım gerçekleşti. Fuarda, 10 Türk firması bin metrekarelik alanda ürünlerini sergiledi.

Addo Furniture Haberi

Addo Furniture


Tasarımın hayatın her alanında önem kazanmasından yola çıkarak iş hayatına özel ürünler geliştiren Addo Furniture, tasarımın gücünü yeni koleksiyonuyla bir kez daha İsmob’ta ortaya koyacak. Kaliteli, fonksiyonel ve tasarım odaklı ürünleriyle iddialı bir çıkış yakalayan Addo Furniture, dört yeni executive masa sistemi ile özellikle yönetici odalarında iddialı bir çıkışa hazırlanıyor. Sezgin Aksu imzası taşıyan masa sistemlerinin yanı sıra yine Aksu imzası taşıyan Piuma raf sistemi, Alfred askılık ve Addo tasarımı O-Live koltuk da İsmob’ta sergilenecek yeni tasarımlar arasında yerini alıyor. 

Executive segmentte tasarım odaklı, özel ve özgün ürün gamı

Addo Furniture, baş tasarımcısı ve konsept danışmanı Sezgin Aksu’nun geliştirdiği NEL, SLIM ve diğer yeni yönetici masaları ile executive segmentinde fark yaratmaya hazırlanıyor....