25 / 04 / 2024

Adele East Grinstead

Adele East Grinstead

Adele, İngiltere'nin East Grinstead kentinden 4 milyon sterline bir malikane satın aldı. Adele'nin gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.

East Of England İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East Of England İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Kaya tarafından kuruldu.

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Milyarder Stuart Miller'dan dudak uçuklatan gayrimenkul yatırımı!

Stuart Miller’ın milyarder aile şirketi East Rock, Beverly Hills’de bulunan boş oteli 100 milyon dolara satın aldı.

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aızhan Betteley ve Chrıstopher D. Betteley ortaklığında kuruldu.

Adele East Grinstead Haberi

Adele East Grinstead

Ünlü sanatçı Adele, İngiltere'nin East Grinstead bölgesinden 4 milyon sterlik (yaklaşık 18.2 milyon TL) bir ev satın aldı. 


 


Eşi Simon Konecki'yle dört yaşındaki oğulları Angelo'yu sakin ve huzurlu bir ortamda yetiştirmek istedikleri öğrenildi. Çifte yakın bir kaynaktan alınan bölgeye göre, Adele diğer ünlü isimlerle aynı yerde yaşamak istemediği için gözlerden uzak bu bölgeyi seçti.