29 / 03 / 2024

Adıyaman Esentepe yol çalışmaları ne zaman bitecek

Adıyaman Esentepe yol çalışmaları ne zaman bitecek

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman Altınşehir'de yol yapımına tepki!

Adıyaman Altınşehir Mahallesi içerisinden geçen Bağdere yolunda yapılan çalışmaya mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Adıyaman'da evler kamulaştırılarak yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

Adıyaman Esentepe yol çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Adıyaman Esentepe yol çalışmaları ne zaman bitecek

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor. Güzergâhın trafiğine daha rahat bir nefes aldırmak amacıyla yoğun faaliyetlerin sürdürüldüğü bölgede Esentepe, TOKİ ve Yenimahalle'nin ulaşımı daha kolay sağlanacak. 

Mahalle sakinleri bölgede hızlı bir yapılaşmaya gidildiğini ve mevcut yolun trafik akışını sağlamada yetersiz kaldığını belirterek, yeni yapılan yoldan dolayı teşekkür ettiler. 


Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "1. Çevre Yolu ile 4. Murat Bulvarı arasındaki mesafenin tamamını genişletiyoruz. 12 metre genişliğinde olan yolumuzu, 35 metreye çıkartacağız. Geniş kaldırımlarıyla birlikte yürüyüş ve bisiklet yolu da yapacağız. 

Güzergâhımızın zeminine kalın bir alt temel ve sıkıştırma malzemesi sereceğiz. Akabinde 10 santim kalınlığında standartlara uygun asfalt malzemesi dökerek örnek bir yol yapacağız. Yaklaşık bin 400 metre uzunluğundaki yolumuzun bir an...