24 / 04 / 2024

adıyaman projeleri

adıyaman projeleri

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ın en büyük sorunu!

Adıyaman Yeniyol Gazetesi köşe yazarı olan Hidayet Özdemir, bugünkü yazısında Adıyaman'da kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adıyaman şantiye alanına döndü!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da yapımı devam eden proje ve yatırımlarda incelemelerde bulundu. Aydın, hizmetiçi eğitim merkezi, 24 derslikle okul ve 4. Etap çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adıyaman'da toplam 706 milyon lira yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanarak hizmete alınan eserlerin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, bölgede 710 milyon liralık kamu ve özel sektör yatırımının açılışını yaptıklarını belirtti.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman’ın alt yapısı değişiyor!

Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü tarafından şehrin alt yapısı değiştiriliyor.

Adıyaman'daki yol genişletme çalışmalarında sona gelindi!

Araç yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığı Altınşehir kavşağında yol genişletme çalışmalarında sona gelen Adıyaman Belediyesi, çalışmanın tamamlanmasıyla trafiği bir nebze olsun rahatlatmayı amaçlıyor.

Adıyaman'a 550 dönümlük kentsel dönüşüm projesi!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor!

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor. Adıyaman'da Türkiye'de yeri kesin olarak bilinen iki sahabeden birisi olan Sahabe Saffan Bin Muttul'ın kabrinin bulunduğu alana baraj manzaralı cami yapılıyor.

Adıyaman, su sporları merkezine kavuştu!

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven: " Atatürk Baraj göletinde yapılan Gazihandede Tesislerini dünyanın kürek merkezi yaparak, geleceğin başarılı sporcularını ve kürek takımlarını yetiştirmeyi amaçlıyoruz " dedi.

Yenilenebilir Enerji Zirvesi Adıyaman'da başladı!

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından "Yenilenebilir Enerji Zirvesi" düzenlendi. Adıyaman Valisi Demirtaş "Adıyaman yıllık 3 bin saat güneşlenme süresi ile Türkiye'deki il sıralamasında ikinci sırada yer almaktadır" dedi.

Adıyaman'da Harita Mühendisleri teşkilatlanıyor!

Adıyaman'da uzun yıllar boyunca harita mühendisi olarak görev yapan kişilerin yanı sıra mesleğe yeni başlayan harita mühendisleri, Harita Mühendisleri İl Temsilciliği'nin yeniden aktif hale getirilmesi için bir araya geldi.

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek!

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bütün toplumsal kesimlerin eşit oranda önemsendiği katılımcı yönetim anlayışıyla yollara düştü.

Adıyaman'da 106 kişi riskli yapı başvurusunda bulundu!

Çevre ve Şehircilik adıyaman İl Müdürü Fikret Onhan yaklaşık bir yıldan beri uygulanan ‘riskli yapı’ uygulaması kapsamında 106 kişinin müracaatının alınarak işleme konulduğunu ve şuana kadar 60 bin TL kadar kira yardımının yapıldığını belirtti.

Adıyaman'da 5'ten büyük deprem ihtimali yüzde 90'ın üzerinde!

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Zorlu, yaptıkları araştırmaya göre, kentte 12,5 yıl içerisinde şiddeti 5'ten büyük deprem ihtimalinin yüzde 90'ın üzerinde olduğunu bildirdi...

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman projeleri Haberi

adıyaman projeleri

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’da basın mensupları ile buluştu. Kaşıkçı, bölgede yürütülen çalışmalar, yeni yatırımlar, hizmet kalitesini artırmak için kullanılan ileri teknoloji ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Kaşıkçı, ''Adıyaman’da 2011 yılından beri 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildi. Adıyaman için 2017 yılında toplam 30 milyon TL yatırım planladık. Yatırım önceliğimizde yeni şebeke yapımı ve eski şebekelerin yenilenmesine yönelik yatırımlar yer almaktadır. 2017 yılında mevcut havai hatlı şebekenin yer altına alınması kapsamında Adıyaman’da 103 km yeraltı aydınlatma şebekesi tesis edilecek. Şirket genelinde 2011 yılında yeraltı kablo şebekesinin uzunluğu 646 kilometre iken 2017 Mayıs itibarıyla yüzde 350 artarak 2.294 kilometre oldu. Hizmete başladığımız 2011 yılından bugüne kadar 20 bin 810 armatür yenilenirken,  armatür sayısı 6 milyon TL...