25 / 04 / 2024

adıyaman yatırımları

adıyaman yatırımları

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Adıyaman'da toplam 706 milyon lira yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanarak hizmete alınan eserlerin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, bölgede 710 milyon liralık kamu ve özel sektör yatırımının açılışını yaptıklarını belirtti.

Adıyaman'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adıyaman'da son yıllarda Valilik tarafından kentin dört bir tarafında hayata geçirilen dev projelerle kentin çehresi değişiyor.Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi.

Hüsrev Kutlu: Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Av. Hüsrev Kutlu Hüsrev Kutlu, Adıyaman 'ın plan ve projelerinin ekipler tarafından yapıldığına dikkat çekti. Kutlu, "Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi

Adıyaman'a 810 trilyonluk yatırım!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da tarihi bir açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek, Adıyaman'a dikkatin çekilmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Adıyaman'a yaklaşık 810 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor!

Son 3 yılda  171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiği Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor. 

Bulgaristan'daki Türk yatırımlar 2,2 milyar doları aştı!

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Türkler Rusya yatırımlarında agresif adımlar atmalı!

Türk işadamlarına seslenen Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Rusya’daki yeni bölgelerin keşfedilmesini ve yatırımlar için daha agresif adımlar atılmasını istedi.

adıyaman yatırımları Haberi

adıyaman yatırımları

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’da basın mensupları ile buluştu. Kaşıkçı, bölgede yürütülen çalışmalar, yeni yatırımlar, hizmet kalitesini artırmak için kullanılan ileri teknoloji ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Kaşıkçı, ''Adıyaman’da 2011 yılından beri 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildi. Adıyaman için 2017 yılında toplam 30 milyon TL yatırım planladık. Yatırım önceliğimizde yeni şebeke yapımı ve eski şebekelerin yenilenmesine yönelik yatırımlar yer almaktadır. 2017 yılında mevcut havai hatlı şebekenin yer altına alınması kapsamında Adıyaman’da 103 km yeraltı aydınlatma şebekesi tesis edilecek. Şirket genelinde 2011 yılında yeraltı kablo şebekesinin uzunluğu 646 kilometre iken 2017 Mayıs itibarıyla yüzde 350 artarak 2.294 kilometre oldu. Hizmete başladığımız 2011 yılından bugüne kadar 20 bin 810 armatür yenilenirken,  armatür sayısı 6 milyon TL...