19 / 04 / 2024

afyon kocatepe üniversitesi müzik müzesi çalışma saatleri

afyon kocatepe üniversitesi müzik müzesi çalışma saatleri

Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi artık Türkiye’nin en büyük müzik müzesi ünvanına sahip. Bünyesinde hali hazırda 230 enstrüman barındıran müze geçtiğimiz yıl ekim ayında kapılarını açtı...

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bu ilanları kaçırmayın!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Afyonkarahisar'da kiraların ertelenmesi için kampanya başlatıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'ndeki apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için kampanya başlatıldı.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Mustafa Solak, AKÜ Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden onkoloji ve hematoloji hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Buzlanmayı önleyen iletken asfalt projesi geliştirildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir grup öğretim üyesi ve öğrenciden oluşan ekip, elektrik akımı ileten asfalt üretti. AKÜ Bilimsel Araştırma Projeleri desteğiyle başlatılan proje 2 yılda tamamlandı.

AKÜ İç Mimarlık öğrencilerinden yılsonu sergisi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yılsonu sergisi düzenledi.

AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi 2017'de açılacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastane binasının inşaatı hızla yükseliyor. 100 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen hastane binası 2017 yılı ikinci yarısında tamamlanarak hizmete açılacak.

Afyonkarahisar Kanlıca TOKİ Konutları'nın kura çekimi bugün!

TOKİ tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 adet konutlar için kura çekimi bugün saat 10.00'da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Mermer tozu ve külden suda batmayan 'beton' üretildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden bilim insanları, mermer tozu ve yanmış kömür külünden, çevreci, hafif, ısıya ve suya dayanıklı beton blok üretti. İşte çalışmanın ayrıntıları...

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

Afyonkarahisar Hastanesi’nde sona gelindi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Kampüsünde yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

afyon kocatepe üniversitesi müzik müzesi çalışma saatleri Haberi

afyon kocatepe üniversitesi müzik müzesi çalışma saatleri


Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi artık Türkiye’nin en büyük müzik müzesi ünvanına sahip.


Bünyesinde hali hazırda 230 enstrüman barındıran müze, Alman koleksiyoner Wolfgang Ott’un bağışladığı 246 enstrümanın da eklenmesiyle Türkiye’nin en büyük müzik müzesi olma özelliğini kazandı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında kapılarını açan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nde, Türk ve dünya müziklerinden farklı kültürlere ait birçok enstrüman sergileniyor. AKÜ Devlet Konservatuvarı yönetiminin işadamı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’na sunduğu teklifle başlayan müzenin kurulması süreci, çeşitli bağışlarla devam etti. Yıllardır kendi çabasıyla hobi olarak biriktirdiği antika değerinde birçok müzik aletine sahip olan İbrahim Alimoğlu, konservatuvar yönetiminin kendisine sunduğu müze teklifine olumlu yanıt verince çalışmaların ilk...