24 / 04 / 2024

afyon konut konutları 2017

afyon konut konutları 2017

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün yapılacak.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Afyon Çetinkaya 480 konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Merkez Çetinkaya projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

Afyon konut kira değeri en düşük şehir oldu!

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut kira değerlerinin en çok azaldığı şehir Afyonkarahisar olarak belirlendi.

Ali Özkaya'dan TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam açıklaması!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TOKİ tarafından Dinar ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan toplu konutlardaki fiyatların arttığı yönündeki iddiaları yanıtladı. Özkaya, "Kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor.

TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, " Dinar'da vatandaşlar ile TOKİ arasında yaşanan maddi krizin çözümü konusunda TBMM'de gerekli şeyleri bakana sordum ve gerekli görüşmeleri yaptım." dedi.

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılacak. 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli!

TOKİ Afyon Merkez'de 300 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli ne kadar?

Afyon TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Aralık!

Toplu Konut İdaresi tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 konut için müracaatlar 30 Aralık Çarşamba günü sona eriyor.

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkarılan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Afyon Merkez emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuruları için 500 TL başvuru ücreti isteniyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez emekli başvuru tarihleri...

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları son başvuru günü!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

Afyon Dinar TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Dinar TOKİ Konutları kura çekimi 31 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek. Daire fiyatları 88 bin 550 TL'den başlangıç gösteren projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

TOKİ Afyon Çay fiyat listesi!

3 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Afyon Çay Konutları'nda fiyatlar 119 bin 663 TL'den başlangıç gösteriyor. TOKİ Afyon Çay fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

afyon konut konutları 2017 Haberi

afyon konut konutları 2017


Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin detaylar aşağıda yer alıyor. 


İhale Kayıt Numarası : 2017/317134  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Tünel Kalıp Sistemiyle 215 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı...