28 / 03 / 2024

Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans adres

Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans adres

Bakırköy 46 ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans satış fiyatları dahilinde daireler 363 bin 600 TL'den başlayarak değişiyor...

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları!

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Ağaoğlu projesi Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans adres Haberi

Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans adres


Bakırköy 46 projesi İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Kartaltepe'de Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans projesi 8 blok olarak inşa ediliyor.


Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans projesinde bloklardan beş tanesi konutlara, üç tanesi villalara özel tasarlandı. 12 villanın bulunduğu Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans projesinde 1.277 konut yer alıyor.


Bakırköy 46 ne zaman teslim sorusundan önce Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans fiyatları hakkında bilgi verelim. Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans fiyat listesi 363 bin 600 TL'den başlıyor.


Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans projesinde konut blokları 22 katlı olarak tasarlandı. Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans projesinde daireler 40 metrekare ile 608 metrekare arasında değişiyor.



Bakırköy 46 ne zaman teslim?


Bakırköy 46 ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra olarak cevap veriliyor. Ağaoğlu Bakırköy 46 Rezidans daire seçenekleri olarak stüdyo,...