24 / 04 / 2024

Ağaoğlu ticari üniteleri

Ağaoğlu ticari üniteleri

Ağaoğlu, Ataşehir'de yer alan ticari ünitelerini ihaleye çıkarıyor. İhaleye sunulan ticari ünitelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor ve de 12 milyon 200 TL'ye kadar yükseliyor

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari alanlar eklendi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari üniteler eklendi..

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Çekmeköy fiyat!

Lansmanı 6 Ekim Cuma günü Ortaköy’de gerçekleşecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 738 adet konuta yer veriliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy fiyat listesi...

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin detayları belli oldu!

Ağaoğlu, Çekmeköy'deki yeni projesini Eylül ayında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çekmeköy'de kendi arsası üzerinde hayata geçireceği projede konut ve ticari alanlar yer alacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 ödeme kampanyası 2017!

Toplam 4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Ağaoğlu Maslak 1453 projesi de Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı...

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme koşulları!

4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme koşulları detayları haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu Central Park İstanbul nerede?

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek Central Park İstanbul Residence'de konut ve ticari birimler yer alıyor. Proje 5 bloktan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Central Park İstanbul nerede?

Ağaoğlu Maslak 1453'te 533 ticari ünite satışa çıkıyor!

Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinde, bu kez 533 ticari ünite satışa çıkıyor. 5 büyük Körfez grubu ile konsorsiyum oluşturan Ağaoğlu'nun ticari ünitelerdeki satış ve kiralama yöntemini önümüzdeki ay açıklaması bekleniyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 satışa çıktı!

Ofis, konut ve ticari üniteleriyle Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olmayı hedefleyen Maslak 1453'te ofisler satışa sunuldu. Ağaoğlu, bu ofislerle yüksek kazanç vaad ediyor.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi nerede?

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ağaoğlu Ticaret Merkezi ve ofis projesinin şantiyesi kuruldu. Detayları henüz netleşmeyen proje ticari konseptte geliştiriliyor. Peki Ağaoğlu Ticaret Merkezi nerede?

Ağaoğlu Ticaret Merkezi Ataşehir projesi geliyor!

Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'de yer alan My Towerland projesinin yanında yeni bir projeye başlıyor. Ticari konseptte geliştirilen Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesinde hazırlıklar başladı. Projenin şantiyesi kuruldu...

Ağaoğlu Maslak 1453 imzasını Ascott attı!

4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453'ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu ticari üniteleri Haberi

Ağaoğlu ticari üniteleri

Ağaoğlu, Ataşehir'de yer alan ticari ünitelerini ihaleye çıkarıyor. Zemin katta yer alan ticari ünitelerin alanları 102 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. Muhammen satış bedelleri ise 950 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. Satışta olan kafenin alanı 94 metrekare olarak belirlenirken fiyatı ise 12 milyon 200 TL olarak sunuluyor. 


Açık arttırma ihalesi 1 Kasım Cuma günü saat 15.00 olarak belirlendi. İhale Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Gayrimenkullerin satış bedeli ihale tarihinden itibaren 20 gün içinde peşin olarak ödenecek. Ayrıca banka kredisi de olabilir. Ticari üniteler teslime hazır haldeler. 


Tel: 0216 579 15 15

444 6...