24 / 04 / 2024

ağaoğlundan yaz partisi

ağaoğlundan yaz partisi

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri; GÜNAYDIN'ın önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453'te düzenlediği partiyle 'Yaza merhaba' dedi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Ali Ağaoğlu akrabalarına sucuk partisi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu düğün öncesi akrabalarına sucuk partisi düzenledi

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

ağaoğlundan yaz partisi Haberi

ağaoğlundan yaz partisi

ğaoğlu Yaza Merhaba Partisi, önceki akşam Maslak Ağaoğlu 1453'te gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ismi buluşturan partiye; SABAH Ek Yayınlar Yönetmeni Şengül Balıksırtı ile GÜNAYDIN Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik evsahipliği yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaları buluşturan partiye; Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra, Eda-Ali Onaran, Süleyman-Ahu Orakçıoğlu, Zuhal-Ceylan Pirinçcioğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Sitare Akdilek, Raşit Bağzıbağlı, Kerem-Elif Gönlüm, Heves Ekinci ve Betül Demir gibi isimler katıldı. atv'nin iddialı yapımları 'Kara Ekmek', 'Kertenkele' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncuları da partinin konukları arasındaydı. Funda Karayel'in sunuculuğunu üstlendiği geceye, Barbaros söylediği şarkılarla renk kattı. 



KONUKLARDAN DEV PROJEYE TAM NOT 

Ünlü konuklar, Maslak'ta önemli konumuyla Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif oluşturmaya hazırlanan Maslak 1453'te yer alan örnek daireleri...