29 / 03 / 2024

Ağva satılık arsa 2015

Ağva satılık arsa 2015

Ağva; İstanbul merkeze bir saat mesafede doğa harikası bir yer. Coğrafik güzelliğiyle insanı büyüleyen, iki nehrin arasında oluşan deltada kurulu Ağva, İstanbul’un kuzeyde son tatil bölgesidir. Peki Ağva'da arsa fiyatları arttı mı?

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ayazağa'da 165.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 165 milyon 380 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Van'da 17.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Büyükşehir Belediyesine ait, Edremit İlçesi Eminpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 27 Eylül'de yapılacak..

Ağva satılık arsa 2015 Haberi

Ağva satılık arsa 2015

 Ağva; İstanbul merkeze bir saat mesafede doğa harikası bir yer. Coğrafik güzelliğiyle insanı büyüleyen, iki nehrin arasında oluşan deltada kurulu Ağva, İstanbul’un kuzeyde son tatil bölgesidir. Dört mevsimin kendine has güzelliği olan Ağva çevresindeki köylerde son dönemde ciddi bir şekilde arsa alım satım hareketliliği var. Oturum ve turizm amaçlı arsa satışının çoğalmasıyla metre kare birim fiyatları da artmaya başladı. 

On yıllardır proje halinde olan Ağva otobanı hayal olmaktan çıktı ve hızla yapımına başlandı. Yol çalışmasını gören arsa yatırımcısı adeta bölgeye hücum ediyor. Metre karesi 30-50 lira bandında olan arsalarda artık 50-100 liralar konuşuluyor. Köylünün elinde arsa kalmadı desek yeridir. Genelde hafta sonu evi yapmak için alınmış olan arsalarda imar gelmeden arsaların fiyatlarının yükselmesi küçük yatırımcıyı sevindiriyor.

Büyük metre karelerde arazi olmadığından...