29 / 03 / 2024

Ahmed Twar Al-Kawari

Ahmed Twar Al-Kawari

Expo Turkey By Qatar’ın ikinci gününde iş dünyası Türk-Katar İş Zirvesi’nde buluştu. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Kawari, “Türk şirketlere daha çok iş vermek istiyoruz” dedi.

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Alkateş Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkateş Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Masoof Ahmed Na Al-Qatesh tarafından kuruldu.

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Hassa

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Ahmed M.M. al-khulaifawi tarafından kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  250 TL  sermaye bedeli Iqbal Ahmed Syed tarafından kuruldu.

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi kuruldu!

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saad Eddın Yasır Ahmed M Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile F.Ahmed Ghaleb Al-Haıdarı, Hassan Fuad A. Al-Besbas ve Nurten Al Besbas ortaklığında kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Ahmed Twar Al-Kawari Haberi

Ahmed Twar Al-Kawari

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar’ın  ikinci gününde iş dünyası Türk-Katar İş Zirvesi’nde buluştu.  Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Kawari, “Katar’ın  kalkınmasında Türk işadamlarının çok katkısı oldu. Türk  şirketlere daha çok iş vermek istiyoruz” dedi. Expo Turkey By Katar kapsamında düzenlenen Türk-Katar İş  Zirvesi iki ülke iş dünyası yöneticilerini bir araya getirdi. Fuarın ikinci gününde gerçekleştirilen zirvenin açılış konuşmasını yapan  Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mohammed Ahmed  Twar Al-Kawari, “Expo Turkey By Katar organizasyonunun iki  ülke iş çevreleri arasındaki köprüleri daha da güçlendireceğine  inanıyoruz” dedi. Kawari, “Katar’ın Türkiye’ye yaptığı 20 milyar dolarlık yatırımı artış eğilimindedir. Türkiye’yle mevcut  800 milyon dolarlık ticari hacmi önümüzdeki yıllarda artacaktır.  Türkiye’de yatırımları destekleyen kanunların çıkmasıyla beraber özellikle özel sektörün ilgisi hızla yükselecektir”...