20 / 04 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar vergi

Ahmet Çolakbayrakdar vergi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vergi mükelleflerine teşekkür etmek için bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında şu ifadeleri kullandı...

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

İş yeri sahiplerine şok! Vergi iadesi alınamayacak mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde iş yeri sahiplerinin vergi iadesi alıp alamayacağını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Mülk sahipleri vergi iadesi alamayacak' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul alan şirketlere vergi avantajı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımı yapan şirketlerin vergi ödemelerini kaleme aldı.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkulde vergi barışı 6 maddede tüm detaylarıyla!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında vergi barışına dair merak edilenleri kaleme aldı. İşte o yazı...

Vergi barışı 7 soruda tüm detaylarıyla!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında vergi barışına dair merak edilenleri kaleme aldı. İşte o yazı...

Kira geliri beyannamesinde vergi indirimi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında ''Bağışlarda vergi avantajı'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

İş yeri kira gelirinde vergi hesabı ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık bugünkü yazısında iş yeri kira gelirinde vergi hesabını kaleme aldı. İşte Karabıyık'ın o yazısı...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Ahmet Çolakbayrakdar vergi Haberi

Ahmet Çolakbayrakdar vergi


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vergi mükelleflerine teşekkür etmek için bir mesaj yayınladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında şu ifadeleri kullandı:


“Vergi ödemeleri hususunda hassasiyet gösteren duyarlı vatandaşlarımızın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Belediye tarafından yapılan hizmet ve projelerde vergilerin büyük bir payı vardır. Ödenen vergiler daha iyi kaliteli hizmetler olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. Yatırılan her kuruş Kocasinan’a aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de teşvik edecektir. Bu sebeple vergiler geleceğimizin teminatını oluşturmaktadır. Daha temiz, daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir sunmak ve yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak için aralıksız çalışıyoruz ve çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Vergi ödeme konusunda hassasiyet gösteren tüm hemşerilerime tekrardan teşekkür ediyorum.”



Kocasinan...