25 / 04 / 2024

Ahmet Güzel özgeçmiş

Ahmet Güzel özgeçmiş

Ahmet Güzel, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Güngören Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel kimdir? İşte Ahmet Güzel'in biyografisi...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüş piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatı ne olacak? Gümüş yükselecek mi? sorularının cevaplarını aratıyor. Gümüş yatırımcıları için güzel haberler gelmeye başladı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

Dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi!

Ev insanın en çok huzur bulduğu, rahat ettiği yerdir. Ancak bazı evler ihtiyacın ötesine geçmiş durumda. İşte dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi...

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Al Shmaa ve Al Obaıdy ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüme güzel örnekler oluştu!

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır "İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa'da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı." dedi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile Cem Savaş Yıldırım, Nurettin Ekin Biter ve Emre Ağgül ortaklığında bugün kuruldu.

Çanakkale'ye güzel sanatlar lisesi inşa edilecek!

Çanakkale’de yapılacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesinin protokolü imzalandı. Lisenin inşaatının 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Bornova Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçiyor!

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

Ahmet Güzel özgeçmiş Haberi

Ahmet Güzel özgeçmiş

Ahmet Güzel kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel oldu. Peki Ahmet Güzel kimdir?


Ahmet Güzel biyografi..

1950 Kastamonu doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıdır. 1969 yılında Güngören, Güven mahallesi İnönü caddesinde ikamet etmeye başlamıştır. Lise eğitimini Vefa Lisesinde tamamlamış olup İTÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunudur.


İnşaat mühendisi olarak 32 yıldır sürdürdüğü mühendislik yaşamında Çağdaş Kentleşme ve Uydu kentler Proje ve Uygulamaları konusunda uzmanlaşmıştır.


Bozcaada ile Gökçeada Toplu konut ve Kentleşme projelerinde, Tekirdağ Kapaklı Beldesi Konut ve Rekreasyon projelerinde, Ataköy Sahil Projesinde (Galleria, Ataköy Marina ve Yat Limanı, Ataköy Crowne Plaza Oteli), Ataköy 11. mahalle düzenlemeleri, Mimaroba...