20 / 04 / 2024

Ajwa hotel fiyatları

Ajwa hotel fiyatları

Azerbaycanlı yatırımcı Abu Bekr’in Ajwa Oteli açıldı.Uzun yıllardır turizm konusunda uzmanlaşan Selim Geçit’in Genel Müdür olduğu otel, misafir kabul etmeye başladı.

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Akros İstanbul fiyatları!

Teslimlerin 2 yıl sonra başlayacağı Akros İstanbul projesi eski Beynova Hotel ve Kanatçı Ağa’nın olduğu arsada yükselecek. Beylikdüzü Akros İstanbul fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor!

Miray İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor. Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri!

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2 yıldır faaliyet gösteren projede 2 kişilik aile için devri tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Ajwa hotel fiyatları Haberi

Ajwa hotel fiyatları

Sultanahmet otellerinde bugünlerde doluluk oranı yüzde 10’u geçmiyor. Otellerin çoğu kiralık ya da satılık ama alıcı yok. Böyle bir ortamda otel açılır mı?


Azerbaycanlı yatırımcı Abu Bekr’in Ajwa Oteli işte böyle bir dönemde açıldı. Uzun yıllardır turizm konusunda uzmanlaşan Selim Geçit’in Genel Müdür olduğu otel, misafir kabul etmeye başladı.


Geçit, Azeri işadamı Abu Bekr’in uzun yıllar sonra İstanbul’a yerleşmeye karar verdikten sonra yatırım yaptığını anlatıyor. Turizm sektöründe Kapadokya’da başlayan yatırımlannı Sultanahmet’e de taşımaya karar veren Bekr, bölgede misafir olarak kalırken otellerde gördüğü eksikleri gideren lüks bir otel yapmaya karar vermiş.


Sultanahmet’te Aziyade Oteli satın alan Bekr'in binayı yeniden düzenlediğini anlatan Geçit, 121 odanın 60 ’a düşürüldüğünü ve her odanın özel olarak Topkapı Sarayı’nın restoratörlerine yaptırıldığını söylüyor. 80 milyon lira yatırım yaparak yeni...