16 / 04 / 2024

ak inşaat Tuzla Plus

ak inşaat Tuzla Plus

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Tuzla Plus projesi ticari hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Proje 50 bağımsız alandan meydana geliyor.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  300  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Devriş Akman tarafından kuruldu.

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif koçak ve Metin Baltacı ortaklığında kuruldu.

ak inşaat Tuzla Plus Haberi

ak inşaat Tuzla Plus

İnşaat sektöründe deneyimli ve çağdaş mimarlığın gerekliliklerini yerine getirebilecek kuruluşların başında gelen AK İNŞAAT, her geçen gün çizgisini daha da yükseltmeye devam ediyor. ALİ KILIÇ'IN 50 yıla dayalı sanayi  tecrübesiyle Tuzla Plus yükseliyor. 


Ticari hayatın  tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış alanlarıyla, hayatınıza artı değer kazandıracak pek çok ayrıcalık Tuzla Plus ile  yükseliyor. Tuzla Plus projesi, 13 bin 675 metrekare arsa alanı üzerinde 24 bin 132 metrekare inşaat alanına sahip 50 bağımsız alandan meydana geliyor.


Proje; 114 metrekareden 692 metrekare arasında değişen ticari alanlardan oluşmaktadır. Hafif eğimli bir arsa üzerine kurulu olması sayesinde, her türlü taşıtın katlara girmesine imkân sağlayan özel mimarisi, metrekarede 2 ton taşıyabilen zeminiyle, tırların girip çıktığı, iş makinelerinin sığabildiği aynı zamanda ofis ve mağazaların yer aldığı kapsamlı bir dünyayı...