24 / 04 / 2024

Akdeniz Güvenlik ulaşım

Akdeniz Güvenlik ulaşım

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı müjdeyi verdi! Türkiye genelinde başvurular başladı! Uzman erbaş 2022...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını ilan etti. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi belli oldu mu? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Gençler müjde! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını açıkladı. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi ne zaman? Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Hemen bakın!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek amacıyla uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Peki uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Uzman erbaş alımı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR'dan okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı! 2022 TYP alımları ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasın sayılı günler kala gözler İŞKUR TYP okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvurular ne zaman başlayacak?  Şartlar neler? İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonlara emeklilik müjdesi! Tarih verip detayları açıkladı

Milyonlarca insanın merakla beklediği emeklilik konusu çözüme kavuşuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 'Sırayla çözeceğiz, EYT konusu önümüzde bekleyen dosyalar arasında' demişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konuyla ilgili çalışmalara başladı.

Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımı yapılacak! Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımına nasıl başvurulur? İşte detaylar

Resmi Gazete'de duyurulan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacağı bildirildi. 18 Nisan’da başlayacak başvurular için son başvuru tarihinin 25 Nisan olduğu belirtildi. Açılama sonrasında  Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı ve başvuru şartları belirtildi.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Akdeniz Güvenlik ulaşım Haberi

Akdeniz Güvenlik ulaşım

Akdeniz Güvenlik tarafından yapılan açıklama şöyle;


15.10.2014 tarihinde KAP açıklamamızda ihale kazanımını bildirdiğimiz üzere İstanbul Genelindeki Yeşil Alanlarda, Koru ve Kent Ormanları için Özel Güvenlik Hizmet Alım İhalesinin sözleşmesi 01.12.2014 - 30.11.2017 tarihleri arasında (36 ay süreyle) 1.200 personelle görev yapmak üzere "158.937.100,00 TL +KDV" bedelli olarak imzalanmıştır.Kamuoyuna arz...