28 / 03 / 2024

Akıllı Binalar Endüstri 4.0 Kongre Ve Fuarı

Akıllı Binalar Endüstri 4.0 Kongre Ve Fuarı

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Akıllı binalar hasta mı ediyor?

TÜSAD Başkanı Prof. Dr. Arzu Mirici, “akıllı bina” ve “hasta bina” gibi son yıllarda hayatımıza giren kavramları hatırlatarak, toplum sağlığı açısından konunun öneminden bahsetti...

Endüstri Bölgeleri içindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Endüstri Bölgeleri içinde yer alan bütün binaları, emlak vergisinden muaf tuttuklarını belirtti...

Akıllı evler siber saldırganların yeni hedefi!

Akıllı evler şimdilerde siber saldırganların tehditi altında. Akıllı evlerin yaygınlaşmasıyla yeni IoT siber tehditleri de gelişiyor, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siber suçlular milyarca dolarlık yeni bir endüstri haline gelecek.

Kentsel dönüşümle akıllı şehirler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem açısından riskli olan binaları yenilerken, bir yandan da akıllı şehirler kurmanın çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Akıllı binalarda ihtiyaca uygun güvenlik çözümleri!

SecuritasTürkiye; akıllı binalar, oteller ve iş kulelere özel farklı güvenlik modellemeleri yaparak hizmet verdiği kuruluşa maksimum faydayı optimum maliyetlerle sunuyor.

Indeks Endüstri Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indeks Endüstri Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Yasser Kadeb ve Yoıssef Kabıd ortaklığında kuruldu. 

Lüks konutların vazgeçilmezi akıllı binalar!

Lüks konutların vazgeçilmezi haline gelen akıllı bina teknolojilerinin kullanımı, orta segmentteki yapılarda da hızla yaygınlaşıyor. Akıllı binalar, kullanıcılarına enerji verimliliği ve konfor vadediyor.

Akıllı binalar enerji verimliliği sağlıyor!

Kullanacakları enerjiyi üretme, az tüketme, az atık, yeniden kullanım gibi ekolojik özellikler ve bu özelliklerin otomasyona bağlı işletimi akıllı olarak gösterilen binaların özelliklerinden bazıları. İşte o binalar...

İnsanların konforlu yaşamlarını akıllı kentlerin vizyonları belirleyecek!

Türkiye İMSAD (inşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, " inşaat sektörünün ana gündem maddeleri arasında daha geniş yer alacak, insanların konforlu yaşamları, akıllı binaların ve akıllı kentlerin vizyonlarını belirleyecek." dedi.

Bursa Nilüfer'de geleceğin akıllı binaları konuşuldu!

Mimar Güvenç Özel, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Akıllı Şehirler, Akıllı Binalar: 21. Yüzyılda Mimari ve Teknoloji" konulu sempozyuma katıldı.

Akıllı Binalar Endüstri 4.0 Kongre Ve Fuarı Haberi

Akıllı Binalar Endüstri 4.0 Kongre Ve Fuarı

TOKİ & Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın destekleri ile 12 -13 Nisan 2017 tarihleri arasında Avrupa ve Asya kıtasını birleştiği nokta İstanbul da düzenlenecek olan Smart Future Expo / Geleceğin Şehirleri – Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı ile alakalı satışları başladı.


Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde...